Shakira i Piqué assistint de públic a un esdeveniment

Shakira i Piqué: El final de la seva història d'amor?

La parella podria haver acabat la seva relació. Ja circulen alguns rumors de la seva ruptura a les xarxes socials

Shakira i Piqué podrien haver acabat la seva relació. En l'últim dia han sorgit rumors que apunten que es podria haver produït una ruptura entre ells.

Les xarxes s'han omplert de comentaris d'usuaris que es fan ressò del rumor, alguns sorpresos, altres incrèduls. La veritat és que el boca a boca ha fet que la teoria s'estengui molt en les últimes hores.

Desenes d'usuaris ja en parlen a Twitter, tot i que, de moment, no hi hauria cap confirmació oficial de la ruptura.

No obstant això, sabem que són moltes les ocasions en les quals abans de la confirmació d'una separació entre una parella de famosos, hi ha hagut rumors.

Hi ha una cosa per la qual, potser, se li ha donat més credibilitat a la teoria que Piqué i Shakira han trencat. Això podria ser pel fet que una de les persones que ho ha dit a Twitter és una coneguda 'influencer' catalana.

Es tracta de Juliana Canet, una creadora de contingut que també participa i col·labora en alguns programes de mitjans catalans, com TV3 o Catalunya Ràdio.

Concretament, les seves paraules han estat les següents: «Shakira i Piqué ho han deixat, estic desfeta».

Fotos de Piqué i el seu canvi de 'look' reforcen els rumors de ruptura

Potser no hi ha confirmació oficial sobre la suposada ruptura, però diversos factors relacionats amb el futbolista del Barça han fet que la teoria de la separació tingui sentit.

Si ens fixem en l'Instagram de Gerard Piqué, veiem com, en els últims dies, les fotografies que comparteix són força diferents de les que publicava abans.

De les seves últimes nou publicacions, set són selfies d'un estil molt similar. Es tracta d'una cosa que, fins ara, no era habitual a la xarxa social del defensa.

Sí que és cert que habitualment publica fotos seves, però solen ser entrenant. Aquest canvi dràstic en el seu perfil d'Instagram ja ha fet sospitar molts dels seus seguidors que alguna cosa estranya podia estar passant.

No només això, sinó que a més, aquestes fotos van començar a arribar arran d'un dràstic canvi de 'look'.

Piqué va decidir canviar-se el pentinat i treure's la barba per complet, cosa a la qual no ens té gens acostumats. Això ha fet també que algunes persones s'hagin plantejat la possibilitat que aquest canvi de 'look' no hagi estat casual.

Com és ben sabut, hi ha moltes persones que, en donar per acabada una etapa de la seva vida, opten per canviar alguna cosa del seu aspecte. I normalment això es fa per una ruptura amorosa.

Es tracta d'una cosa bastant habitual, una forma de reinventar-se i seguir endavant. És per això que ara, el fet que Piqué hagi canviat la seva imatge, ha aixecat també algunes sospites.

D'altra banda, cal esmentar que de l'Instagram del central també es podria extreure la conclusió que la parella segueix junta.

I és que l'última fotografia que va publicar Piqué amb Shakira és del dia 9 de juliol, fa tan sols dues setmanes. A més, amb aquesta imatge deixava clar que estaven de vacances.

Shakira i Piqué, més de deu anys d'amor

La veritat és que, en cas d'haver trencat, s'hauria posat punt final a una de les parelles més consolidades del món del cor. El futbolista i la cantant han format ja una gran família i porten junts des de 2010.

Va ser al Mundial de Sud-àfrica quan tots dos es van conèixer i des de llavors ningú els ha pogut separar. El 2011 va sortir a la llum la primera fotografia d'ells junts, confirmant així la relació.

Des d'aquest moment han tingut dos fills i la relació, tot i tenir els seus més i els seus menys, ha semblat anar sempre bé. Caldrà veure què passa finalment.