Rosa Benito i el seu exmarit Amador Mohedano agafats de la mà en un acte públic

Rosa Benito, penedida, perd la seva batalla contra 'Sálvame': «Potser em vaig passar»

Rosa Benito ha estat acusada d'organitzar un boicot contra 'Sálvame' perquè Amador Mohedano no concedís la seva entrevista

Divendres passat Amador Mohedano s'asseia al 'Deluxe' disposat a respondre a les greus acusacions de la seva neboda, Rocío Carrasco. En la seva docu-sèrie, Rociíto acusava el seu oncle de tenir un únic i clar interès, els diners.

Motiu pel qual va ser capaç de vendre-la en multitud d'ocasions, com durant la seva lluna de mel amb Antonio David. Així doncs, Amador ja va advertir que quan ho hagués vist tot, finalment parlaria. Una decisió que no ha acabat d'agradar a certs membres de la família, com la seva ex, Rosa Benito.

De fet, ella li feia una crida perquè no s'assegués al plató del 'Deluxe'. Amb la por potser de les repercussions que la seva entrevista pogués tenir.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tanmateix, Rociíto ja li va advertir clarament des del seu nou lloc com a defensora de l'audiència. «Que s'esperi a la tardor», va dir. Així, sembla que la segona part del documental generarà moltíssim enrenou.

«Jo li faig a ell arribar que, per favor, no s'assegui. Jo no ho veuré perquè són les coses que em fan patir», assegurava Rosa a 'Ya es mediodía'. «Crec que Amador Mohedano no hauria de seure al 'Deluxe'».

Segons l'opinió de la col·laboradora, no era el moment de parlar, ja que això només serviria per llençar-li més llenya al foc. Però, a què li tem realment la que fos cunyada de Rocío Jurado?

«Ell em diu que estan constantment trucant-li i que ho farà, així que, ell és adult i sap a on va», comentava Benito en el seu programa.

«És que a la docu-sèrie no es parla d'ell. Ara, ell és lliure, però jo crec que no és el moment. És que crec que això no pararà mai, és donar veu a una cosa que hauria de calmar-se», lamentava.

L'estirada d'orelles que Jorge Javier li ha fet a Rosa Benito

Aquesta crida va suposar un boicot en tota regla a 'Sálvame', on Rosa va treballar durant diversos anys. Per tant, no va ser molt ben rebuda per part de Jorge Javier i companyia, i així li ho feia saber el presentador.

«Rosa, has fet una crida molt lletja amb el programa per al qual has treballat», li ha retret a la seva excompanya. I és que fa poc Rosa també va carregar contra el format després d'assabentar-se que la seva neboda havia començat a treballar com a nova defensora de l'audiència en aquest.

Concretament, perquè considera que tots tenen dret a treballar, inclosa la seva filla Rosario Mohedano, a qui han humiliat i apallissat en el programa. De fet, Chayo sosté una batalla legal amb un dels col·laboradors, Kiko Hernández, a qui acusava d'haver-la amenaçat públicament de treure-li al seu fill.

«El tractes amb un menyspreu i ens tractes amb un menyspreu, que a mi particularment em fa mal», arremetia Jorge Javier.

Unes paraules davant les quals la tia de Rociíto sembla haver reflexionat. Per això decidia recular donant-li la raó al presentador. «Sabeu que li tinc moltíssim afecte a Jorge Javier, que m'ha protegit moltíssim...», ha explicat.

«Sempre que he anat a un 'Deluxe' he anat amb por, més amb respecte que amb por... Potser no van ser les formes», reconeixia abatuda.

No obstant això, Benito segueix considerant que el seu ex no va haver de concedir aquesta entrevista. «Crec que no era el moment», ha reiterat.

«Potser em vaig passar en com ho vaig dir..», ha començat excusant-se. «Potser ho vaig fer malament, però ho vaig fer de forma protectora, com una mare, però en cap moment vaig voler fer un boicot», ha conclòs.