Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Pica, exconcursant de La Isla de las Tentaciones, amb biquini i de fons una piscina

Sandra Pica, ingressada d'urgència a l'hospital

La salut de Sandra Pica s'ha vist perjudicada després de les últimes polèmiques

Des que va arribar d'Hondures, Sandra Pica no està en el seu millor moment. I tot perquè qui va ser concursant de 'La Isla de las Tentaciones' es troba en el focus de la notícia després de la seva ruptura amb Tom Brusse.

La seva participació en el 'reality' i la seva relació amb el francès li han ocasionat un problema en la seva vida personal. I és que fa un temps que pateix un assetjament a les xarxes socials que ara s'ha vist agreujat després de trencar amb el supervivent.

Tot i que l'ex de Melyssa Pinto va confessar haver-li sigut infidel diverses vegades, els seguidors de la catalana segueixen criticant-la sense pietat. Una situació molt desagradable que l'ha portat al límit.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Tant és així, que el cap de setmana totes les alarmes van saltar. Feia temps que la jove estava desapareguda de les xarxes, cosa que ella mateixa va confessar el motiu. Aquesta absència és deu al fet que es troba ingressada a l'hospital.

Sandra Pica ingressada davant la imminent trobada amb Tom

Queden pocs dies perquè el concursant torni a Espanya després de més de tres mesos des que va començar 'Supervivientes'. El francès encara confia en el fet de poder recuperar la seva relació, encara que Sandra li ha tancat les portes definitivament.

La jove ha refet la seva vida amb Julen, malgrat que es nega a confirmar aquesta nova relació. Pica està disposada a recuperar la calma que necessita i per això ha pres la determinació de tornar a la seva Barcelona natal.

Fa uns dies, denunciava en les xarxes socials l'assetjament que estava vivint des de fa un any. Una situació que es va incrementar després de viatjar a Hondures i trencar amb Tom davant de tot Espanya.

I és que el francès s'ha guanyat l'afecte del públic i es postula com un dels guanyadors d'aquesta edició. D'aquí que els seus fans trobin en Sandra l'objectiu en el qual centrar tota la ràbia pel dany que li ha ocasionat.

«Soc un personatge públic, però no us dona dret a jutjar de qualsevol manera», deia la jove en una publicació. «Quan vulgueu respecte, igualtat i lluitar pels drets comenceu donant exemple també», afegia molt molesta.

Tota aquesta situació ha provocat que l'exparticipant de 'La Isla de las Tentaciones' hagi arribat al límit. Aquest mateix dilluns, 19 de juliol, Sandra publicava una fotografia informant que es troba ingressada a l'hospital.

Sandra Pica ingressada en un hospital en un muntatge amb una imatge de la seva Instagram
Sandra Pica està ingressada a l'hospital | Instagram (@sandrapica)

«Des d'ahir estic ingressada», comença dient mentre mostra una foto del seu braç amb la via posada i estirada en un llit d'hospital. «Encara no sabem el que tinc, però m'estan cuidant genial», explicava traient ferro a l'assumpte.

Punt final a la seva relació amb el supervivent

«Té la porta tancada com a parella, com amiga em té per al que necessiti», deia contundent Sandra respecte a Tom. L'exparticipant de 'La Casa Fuerte' ha tancat definitivament la porta a una possible reconciliació, donant carpetada a la seva vida amb el francès.

Han sigut molts mesos de patiment planejant sobre ella el dubte de les infidelitats. Uns dubtes que el mateix Brusse va acabar confessant en la prova del pont de les emocions. En aquest Tom va explicar que li havia estat infidel a la seva parella en diverses ocasions i es mostrava penedit per això.

Tanmateix, no perd l'esperança d'arreglar les coses. Però al seu retorn es donarà de cara amb la realitat. «Quan torni intentaré parlar amb ell encara que seré molt clara, entre nosaltres una oportunitat com una relació no n'hi haurà», ha dit Sandra.

No obstant això, malgrat tot el mal que li ha ocasionat, la catalana no li guarda rancor i desitja que guanyi el premi. «És un paio que s'hi ha esforçat en el concurs», opina.

Esperem que aquest sotrac en la seva salut no li impedeixi veure la final de 'Supervivientes'. I tot perquè la seva presència al plató és una gran incògnita i encara més l'expectació davant el retrobament entre ella i el supervivent.