Olga Moreno a Supervivientes 2021 amb la platja de fons

Olga Moreno esclata com mai: «Vull que se n'assabenti la gent»

Olga Moreno ha defensat la seva família com mai a escasses hores de la final de 'Supervivientes 2021'

Olga Moreno és coneixedora que qualsevol al·legat, gest o declaració, a poques a hores de la gran final de 'Supervivientes 2021', pot fer-li guanyadora. Al llarg d'aquests tres mesos i mig que ha durat el 'reality', la malaguenya s'ha mostrat molt sincera parlant de la seva família.

Els ha defensat sempre que ha pogut, tot i estar a la cruïlla després de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Rara ha estat la setmana en què la dona d'Antonio David Flores oblidés referir-se a algun membre de la seva família o de Rocío i David Flores.

A escasses 36 hores per a la gran final de 'Supervivientes 2021', que començarà aquest dimecres i finalitzarà el divendres, Olga ho té molt clar. L'empresària és una de les cinc finalistes del dur repte dut a terme a Hondures i ha aprofitat aquestes últimes hores per sincerar-se.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La supervivent s'ha obert en canal al costat de la seva amiga Melyssa Pinto, amb la qual ha tingut alguns frecs a les últimes setmanes. Això sí, la seva amistat sembla que no s'ha esquerdat i segueixen confiant una a l'altra, pensant en tot el que han viscut des de primers d'abril.

Olga Moreno obre el seu cor davant Melyssa Pinto

En un rampell de sinceritat, la mare de Lola ha revelat el que farà quan tot això acabi. «Jo és que el meu cor ja el tinc fora. Li faré una abraçada al meu pare... L'abraçaré, abraçaré i abraçaré... I la meva mare i la meva germana. És que vull abraçar-li molt fort», va començar dient la concursant andalusa.

La dona d'Antonio David ha parlat de com serà la seva esperada trobada amb la seva filla Lola i amb el fill del seu marit, David. «El meu marit quan va sortir de 'GH VIP' després de tres mesos també va estar com quinze minuts abraçat a la nostra filla Lola. Quinze minuts els dos sense parlar i abraçats».

«Penso fer exactament el mateix, i el meu David abraçant-lo. Ha d'estar desitjant veure'm. El nen ja és que és obsessió, el nen ha d'estar, mor amb mi», va afegir la mare de Lola des dels Cayos Cochinos.

«Que s'assabenti la gent que aquests nens han sigut criats sense rancor ni cap odi»

Així mateix, el moment més emotiu de tota la declaració de la supervivent ha estat en forma d'avanç per a la final de demà. A escassos segons d'acabar 'Conexión Honduras', Jordi González ha donat pas a un vídeo inèdit sobre Olga Moreno.

La concursant plora sense consol i s'obre de nou parlant del qual ha patit per la seva família en els últims mesos. «Vull que s'assabenti la gent que aquests nens —David i Rocío Flores— han sigut criats sense rancor ni cap odi».

«Antonio David és un pare exemplar i hem patit molt, però si abans era forta, ara ho soc més. No deixaré que ningú trepitgi a la meva gent», va confessar totalment desconsolada davant les càmeres del programa.

En aquest vídeo, veiem una Olga trencada de dolor per les injustícies que, segons ella, s'han comès amb els seus. Aquest fragment ha estat carn de tota mena de comentaris a les xarxes socials, tant negatius com positius.

Hi ha espectadors que la segueixen animant i donen suport tot el que fa en el 'reality'. Però, molts altres segueixen sense creure la seva versió dels fets i l'acusen de victimisme. A la gran final es demostrarà si la malaguenya ha aconseguit el suport suficient per a alçar-se com guanyadora d'aquesta nova edició de 'Supervivientes'.