Muntatge amb imatges de Carlota Corredera i Antonio David

Màxima tensió: Carlota Corredera i Antonio David tornen a veure's les cares

La gallega i l'excol·laborador televisiu han intentat evitar qualsevol classe de contacte

Carlota Corredera i Antonio David Flores s'han tornat a veure. El retrobament s'ha produït en els tribunals, després de la demanda de l'excol·laborador televisiu a 'La Fábrica de la Tele'. Allà no els ha quedat més remei que retrobar-se després del fulminant acomiadament de l'exguàrdia civil.

Carlota Corredera, màxima defensora de Rociíto

Aquest dilluns, l'extertulià de 'Sálvame' acudia a primera hora del matí a declarar després de la seva denúncia a la productora per a la qual treballava. El marit d'Olga Moreno considera que el seu acomiadament no va ser legal.

El passat mes de març, el pare de Rocío Flores es va quedar sense feina a Telecinco després de l'emissió del capítol zero de 'Rocío: contar la verdad per seguir viva'. En ell, la seva exdona va relatar l'infern que havia viscut al costat d'ell quan estaven junts.

Després del seu imminent acomiadament, l'excol·laborador va decidir prendre mesures legals contra 'La Fábrica de la Tele' per danys morals i acomiadament improcedent.

«Arran del documental de Rocío, la meva vida ha fet un gir de 180 graus. Ens han fet un mal que és irreparable durant gairebé quatre mesos d'atacs i difamació diària en tots els mitjans de comunicació. Inclosa 'La Fábrica de la Tele'», deia l'andalús en arribar als tribunals.

Amb aspecte seriós, l'ex de Rocío Carrasco va haver de veure's les cares allà amb Carlota Corredera. La presentadora ha estat una de les més dures amb el seu antic company. De fet, s'ha convertit en la màxima defensora de la filla de Rocío Jurado en els últims mesos.

L'última vegada que el marit d'Olga Moreno es va retrobar amb els seus excompanys de Telecinco va ser a finals del passat mes de juny, en l'últim adeu de Mila Ximénez.

Després de la defunció de la col·laboradora no va dubtar a traslladar-se des de Màlaga a Madrid per donar un últim adeu a la seva «gran amiga». Allà es va produir una incòmoda trobada entre excol·legues que van evitar tota classe de contacte amb ell.

Carlota Corredera no va estar sola en els jutjats madrilenys. David Valldeperas i Gema López també van acudir-hi per declarar. Molt tranquils, els tres van ser captats per les càmeres xerrant de manera distesa abans d'entrar a la vista 

Tots ells es van mostrar poc parladors a la seva arribada als jutjats. «Simplement hem vingut a declarar», assenyalava Gema López.

En tot moment, van evitar qualsevol classe de contacte amb Antonio David Flores, que va aparèixer amb aspecte seriós i bastant tens al costat del seu advocat.

La veritat és que les coses no van anar com desitjava l'exguàrdia civil. El judici va haver de ser ajornat davant l'absència de dues persones importants que estaven cridades a declarar.

«El judici s'ha suspès. Faltava per venir un director i un presentador, que tampoc ha vingut», assenyalava Antonio David Flores. Un dels grans absents va ser precisament Jorge Javier Vázquez. El presentador televisiu es trobava a Torremolinos per treball.

La fi de la feina d'Antonio David Flores

Han passat més de quatre mesos des que Carrasco decidís posar fi al seu silenci de més de dues dècades. La filla de Rocío Jurado va relatar en la seva sèrie documental tot el que havia viscut al costat del pare dels seus fills i el mal que li havia fet fins a l'actualitat.

Les innombrables declaracions del seu exmarit parlant d'ella durant anys han perjudicat molt la seva salut mental i no l'hi perdona.

Al març, la filla de Pedro Carrasco donava un fort cop a la taula per explicar la seva veritat per fi. Els seus nous companys de 'Sálvame', on ara treballa com a col·laboradora, no van dubtar a convertir-se en els seus millors aliats.

La majoria d'ells ha defensat a capa i espasa a la seva nova companya de programa durant els últims mesos. D'aquesta manera deixaven de banda a qui va ser col·laborador de 'Sábado Deluxe' al costat d'ells.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.