Paz Padilla en los premios de Cadena 100 en Bilbao el 7 de junio de 2021

La policia es presenta a casa de Paz Padilla

La presentadora de 'Sálvame' i actriu a 'La que se avecina' rendia un homenatge al seu marit difunt a una població de Madrid | El soroll que venia de casa seva hauria molestat els veïns

Paz Padilla s'ha ficat en un petit embolic amb la policia mentre celebrava una festa a casa seva. Encara que l'origen de la celebració era emotiu, no ha acabat tingut un bon final. La humorista està passant per una època especialment complicada arran de la mort del seu marit, que va perdre la vida fa un any arran d'un tumor cerebral que li havien diagnosticat uns mesos abans.

Aquest passat diumenge 18 de juliol, se celebrava un any des de la mort d'Antonio Juan Vidal. Una tragèdia que Paz Padilla està intentant superar gràcies al seu gran sentit de l'humor i a la seva actitud positiva, manifestades públicament, sobre la mort. La presentadora de 'Sálvame' i actriu de 'La que se avecina' s'ha convertit en tota una experta en la matèria, i ha arribat fins i tot a escriure un llibre sobre com afrontar les pèrdues més dures.

Un mètode, segons ella, que es basa en l'acceptació de la mort com una fase més de la vida, que no deixa més remei que viure-la amb naturalitat i sense por. «Jo no he deixat de somriure, ha mort el meu marit, però no m'han pres les ganes de viure, ni l'humor, cal deixar pas a totes les emocions. Ploro, però també ric. Si alguna cosa m'ha deixat Antonio és la capacitat de no tenir por de la mort», deia Padilla en el seu retorn a plató del 'Deluxe'.

Paz Padilla organitza una festa per retre tribut al seu marit, Antonio Juan Vidal

Fruit de totes les lliçons que ha après durant aquests mesos sense el seu marit, l'humorista ha celebrat aquest passat cap de setmana una festa a la seva casa de Madrid. Amb la intenció de retre un homenatge al seu exmarit, la gaditana va aprofitar per convocar a familiars i amics en una atípica celebració de la mort d'una persona estimada.

Més enllà d'organitzar una missa funeral o una trobada vestida de dol, la presentadora va optar per una festa de disfresses per a recordar al seu marit. Conscient que Antonio Juan Vidal volia ser recordat amb felicitat i alegria, l'actriu va donar el millor de si per complir el desig de tots dos. Tal com ja havia succeït durant el funeral, la música i els balls es van convertir en els protagonistes de l'acte.

Les llàgrimes en aquesta última ocasió van ser per dins. Fins i tot es va contractar una xaranga per amenitzar la festa, segons es va poder veure en alguns dels 'stories' d'Instagram que van compartir Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer a través de les seves xarxes socials.

No obstant això, no tot va sortir com Padilla esperava. La festa es va veure interrompuda per la policia local de Villaviciosa d'Odón, els agents es van presentar al xalet de la gaditana pel soroll que hi havia a l'interior.

La policia irromp a la casa de Paz Padilla pel soroll de la festa d'homenatge

Tot i que la festa es celebrava en ple dissabte, tot fa pensar que els veïns de la humorista no van estar molt conformes amb la celebració. Alguns habitants de la urbanització es van posar en contacte amb la policia local de la zona per manifestar la molèstia del soroll que venia de la casa de Paz Padilla.

La denúncia va portar a diversos agents a desplaçar-se fins al domicili per comprovar el nivell de soroll. Va ser la mateixa mare d'Anna Ferrer qui va atendre a les autoritats policials quan van arribar al domicili. Li haurien demanat a la presentadora de Mediaset que baixés la música per permetre el descans dels seus veïns. Una ordre que sembla que Paz Padilla va complir sense cap oposició, ja que els agents no van trigar a abandonar la propietat.