Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Mayka Navarro defensa el topless i confessa practicar-lo

La periodista ha parlat amb molta naturalitat sobre els seus gustos nudistes en un directe amb Marc Calderó, presentador de 'Ya es mediodía' de Telecinco

Mayka Navarro ha defensat el topless i ha confessat que el practica | TELECINCO

 

Darrerament, l’Ajuntament de Barcelona ha obligat a les piscines municipals de la ciutat que deroguin les lleis que impedeixen practicar topless a les usuàries de les instal·lacions.  Aquesta demanda va acompanyada de l’ordenació de retirar també aquelles regles que puguin considerar una indumentària discriminatòria en funció del gènere.

Dins d’aquest context, la periodista Mayka Navarro ha volgut donar el seu punt de vista des d’una piscina de Barcelona: «Jo diria que el 20% de les usuàries femenines d’aquesta piscina municipal practiquen topless amb total naturalitat», ha explicat Navarro.

 

Mayka Navarro confirma que practica topless amb naturalitat

Segons ha explicat 'Ecoteuve', el presentador de ‘Ya es mediodía’ mentre Sonsoles Ónega gaudeix de les vacances, Marc Calderó, va aprofitar aquesta declaració de Navarro per interrogar-la sobre els seus gustos estiuencs: «Ara et faré una pregunta, si no vols no la responguis. Tu practiques topless?», preguntava Calderó, una mica avergonyit.

La col·laboradora va ensenyar les espatlles per demostrar que fa topless a la piscina
La col·laboradora va ensenyar les espatlles per demostrar que fa topless a la piscina | TELECINCO

 

La col·laboradora no va dubtar ni un instant: «Sí», va respondre mentre ensenyava les espatlles. «Tinc la marca perquè sóc bussejadora i ahir vaig estar bussejant, però sí que el practico», va assegurar Mayka. «Faig topless i no sé si està molt bé perquè tinc 51 anys i hauria de tapar-me els pits al sol, per una qüestió de salut, però a mi m’encanta», ha afegit amb molta naturalitat. Ha acabat l’entrevista amb la següent afirmació: «I el nudisme, quan puc, també».

També pots llegir...