Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Melendi

Melendi, el cantant que té quatre fills de tres dones diferents

Melendi és molt cau amb la seva vida personal i familiar, tot i que hi ha certes dades que han transcendit

L'any 2003 vam conèixer Melendi gràcies al llançament del seu primer disc, que portava per títol 'Sin noticias de Holanda' i va ser tot un èxit. A partir d'aquí, el cantant va iniciar una carrera fulgurant que l'ha portat a treure deu treballs més al mercat, gràcies als quals ha aconseguit consolidar-se amb cançons com 'Mi rumbita pa tus pies', 'Caminando por la vida' o 'Déjala que baile', entre d'altres.

Sabem moltes coses de la faceta professional de Melendi, però molt poc de la seva vida privada. I és que sempre l'ha intentat mantenir totalment allunyada dels focus. No obstant això, el que sí que sabem és que és pare de quatre fills que són el resultat de tres relacions diferents.

Els dos primers fills de Melendi

Potser és la més desconeguda de tots els seus fills, però el cantant, que en realitat es diu Ramón, té una filla de setze anys, Carlota, que és fruit de la relació que va tenir amb Míriam Martínez.

Van estar junts uns cinc anys i van ser molt feliços, tot i que també van viure moments molt complicats. I és que Melendi va haver de fer front a tota una 'muntanya russa emocional'.

És més, fins i tot cal tenir en compte que el 2007 va arribar a ser detingut després d'un altercat en un vol. Pel que sembla, l'artista es trobava en estat d'embriaguesa.

Sigui com sigui, l'arribada de la seva filla va suposar una felicitat enorme per a ell, i també el va ajudar a superar la mala època que estava vivint. Tant és així que li va dedicar una cançó amb el seu nom. En aquesta composició, diu: «Tu ets la melodia de les meves cançons, tu ets la que il·lumina els racons més foscos de la meva ànima».

No obstant això, la relació amb Míriam es va acabar, i poc després l'amor va tornar a trucar a la porta del cantant. Melendi es va enamorar de Damaris Abad, coneguda com 'La Dama', a la qual va contractar per a fer de corista amb ell. L'enamorament va ser evident i aviat van iniciar una relació, de la qual el 2011 va néixer un fill, Marco.

Igual que a la seva primogènita, va compondre una cançó per al nen: 'Marco es un canalla'. Una composició molt divertida que diu així: «Dorm de dia, i quan cau la nit comença la seva melodia. Passa de les cançons de bressol i, dissimuladament, pica l'ullet al CD d'Extremoduro».

Dos nous fills per a Melendi

L'asturià va estar vuit anys amb Damaris, però el 2014 van decidir posar punt final a la relació. Ho van fer de mutu acord i sense que hi hagués terceres persones pel mig. Actualment són bons amics.

Poc després de la ruptura, ell va conèixer l'actriu i ballarina Julia Nakamatsu, que va sortir al videoclip del single 'La promesa'. I l'amor de seguida va sorgir.

Des de llavors són parella, i fins i tot han passat per l'altar. Es van casar el setembre de 2019 en una cerimònia molt romàntica a la qual van assistir cares conegudes com Vanesa Martín. Fruit d'aquest amor han tingut dues nenes: Lola, que va venir al món el 2016, i Abril, que va néixer el 2019.

D'aquesta manera, ha aconseguit formar una família molt bonica en què la peça clau són els seus quatre fills, el quals manté absolutament allunyats dels mitjans. Tot i així, en més d'una ocasió ha parlat de com de feliç és de tenir-los.

Per exemple, en programes com 'El Hormiguero' ha arribat a dir: «Són una part fonamental de la meva vida i estic molt orgullós d'ells». Fins i tot va demanar un desig per a ells: «M'agradaria que fossin feliços, bona gent».