Susanna Griso a 'Espejo Público'

Susanna Griso i el problema que complica la seva nova relació amorosa

Susanna Griso s'ha convertit en el personatge de la setmana després de la notícia del seu possible nou romanç amb l'ex d'una política

Susanna Griso hauria començat una nova relació sentimental amb Joaquín Güell. Des que aquest dimecres, 6 d'octubre, va saltar la notícia, tots els mitjans estan buscant les seves declaracions al respecte. La vida privada de la mítica presentadora d'Antena 3 és ara un dels grans misteris per a la premsa de el cor. Des de fa molts anys, tots volen conèixer els detalls de la seva privacitat i descobrir aquelles coses que manté en secret.

En molt poques ocasions Griso ha ofert alguns detalls de la seva intimitat o del seu entorn més proper. De fet, va ser una coneguda revista digital nacional que va anunciar el seu divorci després de més de vint anys d'unió. Tot i això, fa unes setmanes va afirmar que viu una de les etapes més felices de la seva vida. Unes paraules que no van ser enteses fins aquesta mateixa setmana, quan es va revelar el seu amb l'empresari i es va donar a entendre que aquest era el motiu de l'alegria.

Des de llavors, la publicació de notícies i informacions de tots dos no ha cessat. Tots els mitjans volen saber qui és ell i captar alguna imatge dels dos junts en una situació més propera. Tanmateix, aquesta relació podria estar en perill per diversos motius desconeguts fins ara.

Susanna Griso, la seva nova relació en perill

Aquesta setmana, la revista 'Hola' sorprenia l'audiència anunciant, en portada, la nova relació de la periodista. Al titular afirmaven que tots dos mantenien una relació amorosa. Una imatge que transmetia afecte acompanyava el text. S'apreciava el parell amb un gran somriure que evidenciava la felicitat compartida. Les imatges van ser captades en el moment de l'arribada d'ell a la capital, i tots dos van anar a la casa que ell hi té.

Des d'aquest moment, Susanna s'ha vist embolicada en una persecució per la premsa que podria posar en risc el seu nou festeig. Tot i que ell és l'exmarit de la polèmica Cayetana Álvarez de Toledo, no està acostumat a ser l'objectiu de la premsa rosa. La presentadora d''Espejo Público' va tenir aquest dimecres un dels dies més angoixants de la seva carrera, ja que va ser perseguida pels reporters que volien declaracions al respecte.

Fonts pròximes a la parella asseguren que tots dos es coneixen des de fa poc temps, ja que tenen amics en comú que els han vinculat. No han volgut aprofundir en l'assumpte, però els detalls apunten, cada vegada més, a la veracitat de la informació presentada per 'Hola'. Asseguren que tots dos van coincidir en una reunió d'amics on van ser enxampats i va fer saltar totes les especulacions. De moment, però, es limiten a confirmar que hi ha una relació d'amistat.

Un dels problemes que pot posar en risc l'estabilitat de la parella en els seus primers mesos són els interessos romàntics d'ell. Fins fa molt poc temps, a Joaquín Güell se'l vinculava amb Xandra Falcó, encara que ells afirmaven que eren només amics. Això pot fer que sorgeixin conflictes entre ells o que la seva relació es vegi enterbolida per les especulacions. Tot i això, totes les informacions apunten que estaríem presenciant el romanç de la temporada de tardor.