Terelu Campos en un plató de Telecinco

Terelu Campos es desmunta després de la mort: «Ens ha deixat orfes»

Terelu Campos plora la mort de Begoña Sierra, fundadora del famós Bingo Las Vegas

Terelu Campos ha tornat a viure un cop dur durant les últimes hores amb el comiat d'una molt bona amiga seva, Begoña Sierra. Fa uns mesos, la filla de Maria Teresa Campos havia d'acomiadar la seva estimada Mila Ximénez. Aquesta setmana, ha lamentat una altra mort propera.

La col·laboradora de 'Viva la vida' no aixeca el cap i està molt afectada per la mort de Begoña Sierra. Era la fundadora i l'ànima del Bingo Las Vegas. Un local on Kiko Hernández ha fet de relacions públiques.

La mort de l'empresària ha estat sobtada i ha sorprès tot el seu entorn. Les reaccions es van fer virals pocs minuts després de la notícia i tant la família com Terelu vam rebre molts missatges de condol per la pèrdua.

Terelu Campos, desolada després de la mort de Begoña Sierra

El seu cercle d'amics més proper, entre els quals hi ha Kiko Hernández, no podien evitar emocionar-se en el comiat de la gerent del bingo madrileny.

Com no podia ser d'altra manera, Terelu Campos s'ha quedat molt enfonsada després d'aquesta trista notícia. «Se't trobarà molt a faltar, estimada Begoña», s'acomiada la filla de Maria Teresa Campos.

Terelu Campos es va ensorrar quan va saber que Begoña Sierra s'havia mort. «Me n'assabento de la mort de Begoña i em quedo destrossada», publicava Terelu a Instagram. 

«Quina dona tan especial, generosa, amiga i, sobretot, lluitadora d'aquesta terrible que continua deixant orfes a molta gent», ha escrit. 

A més, la filla gran de Maria Teresa Campos ha volgut tenir un bonic record per la seva gran amiga amb unes emotives paraules.

«Que bé ho hem passat al teu costat, amb eres un amor quan et feia visites al Bingo Las Vegas. Un petó al seu fill i al seu marit, us acompanyo en aquesta dolorosa pèrdua», concloïa Terelu.

A més, Kiko Hernández tornava ahir a 'Sálvame' després de la pèrdua de Begoña i amb prou feines podia contenir l'emoció en parlar d'ella. Sempre units, el tertulià admetia que no podia més i volia marxar. «Vull desaparèixer», pregava a la direcció.

La mort de Begoña ha estat un cop molt dur per al col·laborador. Després de la pèrdua de Mila Ximénez i d'un familiar molt proper, Kiko ja no aguanta més. Així les coses, quan van recordar la figura de Begonya va abandonar el plató i estarà allunyat de la televisió almenys dues setmanes.

Begoña Sierra, un símbol del mediàtic Bingo Las Vegas

Begoña Serra era tot un referent en el lleure madrileny i des de fa dècades regentava aquest local tan mític de la capital. Ha estat el lloc de reunió de moltes cares conegudes del món del cor.

Cal assenyalar que els col·laboradors de 'Sálvame' hi anaven sovint. Era un lloc on sempre hi havia un bon ambient de diversió. De fet, servia per evadir-se de la pressió del dia a dia de la televisió.

El compte oficial d'Instagram del centre d'oci ha publicat un comunicat que deixa entreveure l'afecte que li tenien tots els treballadors. «Se'n va una dona valenta, lluitadora, pionera en el sector de l'oci, solidària, generosa i irrepetible».

«Avui estem de dol perquè el nostre referent ha marxat, però el seu llegat i el seu exemple de lliurament estarà sempre als nostres cors», finalitzava el post.