«Sí, he mentit per protegir Rocío Carrasco»

Antonio Canales rectifica, i reconeix que té molta estima a Rociíto i Fidel Albiac

El documental de Rocío Carrasco ha marcat un abans i un després en la història de la televisió. Molts periodistes que van contribuir en destrossar la seva imatge, ara donen la cara per ella. Per aquest motiu, hi ha famosos que tenen por de donar la seva opinió.

Aquest és el cas d'Antonio Canales, que va entrar a 'Supervivientes 2021' i va coincidir amb una de les pitjors enemigues de Rociíto: Olga Moreno. Segons s'havia publicat, el ballarí és família de Fidel Albiac, i ningú entenia el bon feeling amb Olga.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Antonio Canales confessa que coneix a Fidel Albiac

L'artista va parlar força bé d'Antonio David Flores, i els col·laboradors de Telecinco van considerar que estava cometent una gran traïció. Ara que ja està fora del concurs, Antonio Canales ha afirmat que «detesto el maltractament, amb totes les meves forces. Espero que la justícia faci el que s'ha de fer».

Belén Rodríguez ha estat una de les col·laboradores més cruels amb Canales, ja que no li perdona que carregués contra Rocío en un moment tan delicat, i exigeix que expliqui tota la veritat. 

En un primer moment, Canales va negar conèixer a Fidel Albiac, però ara ha canviat la versió. Segons ell, Albiac va estar vivint a casa seva, però no ho recordava perquè en aquella època passava molt temps a Espanya. No obstant això, els defensors de Rociíto no estan conformes amb aquesta excusa. Defensen que ha donat suport a Olga Moreno per pura estratègia. De fet, insinuen que, l'empresària, ha aconseguit manipular-lo perquè s'enfronti a l'huracà Carrasco.

El ballarí reconeix que està una mica molest amb Rociíto perquè ha fet servir el seu nom a 'Contar la verdad para seguir viva', i s'ha vist immers en la polèmica. «Rocío Carrasco ha explicat la pura veritat. No et vaig contestar perquè vaig preferir tirar pilotes fora per protegir-los. No són amics, són família meva», li ha dit a Jorge Javier Vázquez després de confessar que va mentir quan va dir que no coneixia a Fidel Albiac.

«La mentida m'ha passat factura»

El concursant de 'Supervivientes' ha concedit la seva entrevista més especial. És conscient que ha estat un gran artista, però els temps canvien. Així que, ha hagut de deixar de banda el seu talent, i començar a treballar en la premsa del cor.


Es nega al fet que la seva nova aventura televisiva estigui esquitxada per la mentida. Per aquest motiu, vol donar el seu lloc a la família política de Rociíto. «Els del Pino entraran a casa meva vius i morts», ha sentenciat.

Segons explica, quan va viatjar a Hondures, no era conscient de l'enrenou que havia causat el documental. Sempre ha sabut que Fidel volia mantenir-se al marge de la televisió. Així que, quan Jorge Javier va preguntar-li per ell, va negar-ho tot.


«Vaig mentir per protegir-los. A ells mai els ha agradat tot això. Vaig voler guardar-los les espatlles, per l'afecte que els tinc», ha confessat a 'Sábado Deluxe'. Belén Rodríguez, íntima amiga de la parella, ha aplaudit la seva valentia, però no oblida que les seves paraules arriben massa tard. «Has donat cinc versions diferents», li retreu.

Canales es penedeix de no haver explicat la veritat des del primer moment, i considera que aquest error va ser el motiu de la seva expulsió de 'Supervivientes 2021'. «Jo estava centrat en el concurs. Aquesta mentida piadosa m'ha passat factura, i ha estat la causa de l'expulsió», assumeix.

Malgrat que ha parlat molt bé de Rocío Carrasco per «corroborar tot el que diu», l'exdona d'Antonio David podria estar bastant molesta amb el seu vell amic. Voldrà parlar amb ell per solucionar les seves diferències?


Comentaris

envia el comentari