Raquel, la germana d'Olga Moreno que ara està al punt de mira

Rocío Carrasco té una nova enemiga que farà qualsevol cosa per a demostrar que menteix

Rocío Carrasco ha aconseguit que la seva pitjor enemiga es converteixi en una de les persones més odiades de la televisió. Hi ha molta gent que no confia en el seu testimoni, però tothom coincideix en una cosa: Olga Moreno és un llop amb pell de xai.

La premsa del cor ha exiliat Antonio David Flores, i la seva dona ha aprofitat per esdevenir un personatge amb entitat pròpia. La reputació de l'empresària està en boca de tothom, i la seva família no ha trigat a donar la cara per ella. Raquel, la seva germana, va escriure un missatge a les xarxes socials que ha generat molt d'enrenou. Ataca directament a Carlota Corredera, i alguns companys de la periodista han sortit en defensa seva. L'última ha estat María Patiño, que considera injust que la presentadora rebi certs comentaris.

«És vergonyós que, davant de milions de persones, diguis tantes barbaritats. Diu que és feminista? De què? Si no para de ficar-se amb la meva germana. Sort que cada dia hi ha més persones que et veuen i treuen Telecinco», comenta la cunyada d'Antonio David Flores.

La col·laboradora de 'Sálvame' no consent que ningú posi en dubte la professionalitat de la gallega. En un primer moment, ella mateixa també va qüestionar la veritat de Rociíto, però, segons han anat avançant els episodis de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', ha canviat d'opinió. Seguint la teoria de María, la protagonista del documental és una víctima, i no és just que els seus detractors carreguin contra tothom que li dona suport.

Per la seva banda, Raquel ha traspassat un límit molt perillós. El missatge que ha emès atempta directament contra la llibertat de Carlota. «Vinc a per tu. No parlis de la meva neboda Lola, que té vuit anys, i ja li esteu fent prou mal. Per què no parles de la teva filla? Per què no parles del càmera del teu marit? Això és una advertència. Ja n'hi ha prou», escriu la tieta postissa de Rocío Flores.

Corredera no té por, i assegura que seguirà defensant els valors feministes que considera tan necessaris. Recentment, ha compartit amb els seus seguidors una fotografia que dona resposta a aquesta amenaça tan greu. «Quan mires de cara al patriarcat», escriu.

La pitjor enemiga de Rociíto: «el seu únic propòsit és mentir»

María Patiño ha aprofitat el poder que té al programa que presenta, 'Socialité', per enviar un missatge a Raquel. «Puc arribar a entendre el dolor de la família, i que ho estiguin passant malament. Però hi ha moltes maneres de defensar», comença dient. La periodista s'ha dirigit de manera directa a la germana d'Olga i li ha retret l'atreviment que ha tingut amb Carlota Corredera.

Rocío Carrasco ha demostrat, aportant una infinitat de documents, que la madrastra dels seus fills té un costat fosc. Tothom que li fa costat també ha estat còmplice del seu infern, i la cunyada d'Antonio David entraria dins d'aquest grup.

«És una altra pocavergonya. Al final, convivint amb qui conviu, no et pots esperar gaire menys», declara Rociíto en l'últim capítol de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. La filla de 'la més gran' es refereix a Olga Moreno, i Raquel li va contestar a través de les seves xarxes socials. «Aquesta senyora, a la qual se li ha permès sortir lliurement a gravar un documental, sense cap tipus de rèplica, que l'únic propòsit que té és mentir i calumniar. Tot això, cobrant una suma de diners exagerada», escriu.

Malgrat tot, Rocío Flores dona suport a la germana de la seva segona mare. Es coneixen des de fa molt de temps i, pel que sembla, tenen molt bona relació. Un cop més, la neta de la Jurado està a la banda dels enemics de la seva mare. Com reaccionarà Rociíto?


Comentaris

envia el comentari