Meredes Milá en una imatge d'arxiu

Mercedes Milà també hi diu la seva sobre Rocío Carrasco: «Sí, ho he denunciat»

«El seu testimoni em sembla extraordinari, valent i molt necessari», manifesta la presentadora catalana

Mercedes Milà estrena temporada de 'Scott y Milá' aquest dijous 20 de maig a les 22.00 h a 'Movistar +', i hores abans de tornar a veure-la en antena, la periodista catalana ha concedit una xerrada a 'Ecoteuve', on ha volgut parlar sobre Rocío Carrasco i la docusèrie que protagonitza tots els dimecres en 'prime time'.

La periodista ha confessat que «segueixo a peu de la lletra a Rocío Carrasco perquè el maltractament és un tema que m'interessa i que sempre he denunciat. El seu testimoni em sembla extraordinari, valent i molt necessari», manifesta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'emotiu missatge que va rebre Mercedes Milà

L'expresentadora de 'GH' defensa sense cap mena de dubte a Rocío Carrasco i creu que aquest cas ha provocat una polarització entre la gent que es creu el seu relat i la que no ho fa. «La diferència entre uns i altres és que hagis viscut de prop algun cas de maltractament, que hagis entès fins on pot arribar un maltractador, fins a quin nivell de subtilesa arriba el mal. En aquest moment reconeixes les paraules de Rocío com l'única veritat».

Mercedes assegura que ha parlat amb Rocío Carrasco: «M'ha escrit per agrair-me un text que vaig escriure a Instagram. M'ho ha agraït perquè vaig tenir relació amb la seva mare i, fins i tot, vaig anar a casa seva en més d'una ocasió i ho ha recordat. Ha estat molt bonica la manera que ha tingut d'agrair-m'ho. M'ha enviat un WhatsApp preciós».

«La subtilesa del maltractament arriba fins on faci falta per tal d'aïllar i matar la víctima. Com si l'home que agredeix necessités destruir-se a si mateix, arriba fins on faci falta en el seu camí de dolor. Ell no se suporta perquè aquesta dona és el seu mirall, per això es torna subtil en el mal», diu en el post que ha emocionat a la filla de Rocío Jurado.

Afalac a 'La Fábrica de la Tele'

A més, Mercedes Milà explica que habitualment segueix tots els programes que aborden el cas de Rocío Carrasco i tots aquells debats que parlen sobre la violència de gènere. «Segueixo aquests programes perquè veig els comentaris que sorgeixen i és molt interessant el que està fent 'La Fábrica de la Tele' i com treballen tots els programes segons el documental. És una cosa que, televisivament, és molt important i nou. Em trec el barret davant els amos de la productora, Óscar Cornejo i Adrián Madrid», afirma.

Torna a la televisió parlant sobre la sexualitat masculina

La periodista torna a Movistar i ho fa amb un primer programa sobre la sexualitat masculina. «Aquest capítol és producte de la petició dels homes, que es van queixar perquè només vam parlar sobre sexualitat femenina. Els hem escoltat i hem descobert coses importants: hi ha por a les relacions sexuals, la mida importa -es fan coses curioses per aconseguir-ne un gran- i hi ha una autèntica epidèmia de masturbació desesperada per la pornografia», confessa la presentadora de 'Scott y Milá'.

En aquesta nova etapa, Milà parlarà sobre l'alimentació, l'educació i la relació entre les persones i les seves mascotes. «Em genera curiositat i emocions, just el que volia. Estic molt a gust a Movistar», sentencia, tot i que no descarta tornar algun dia a la televisió en obert.