Mercedes Milà comparteix el seu canvi radical: «A qui us recordo?»

La presentadora ha aprofitat l'inici de la desescalada per fer-se un sorprenent canvi de look

Mercedes Milá al plató d' 'El Hormiguero'
Mercedes Milá ha sorprès els seus seguidors amb el seu nou pentinat | Antena 3

Després iniciar-se el procés de desescalada, tots els espanyols han pogut anar tornant a poc a poc a les rutines habituals de fa un parell de mesos. Una d'elles és la d'anar a tallar-se els cabells a la perruqueria, tancades des que es decretés l'Estat d'Alarma el passat 14 de març.

De les primeres que han anat a renovar el seu pentinat ha estat Mercedes Milà, que ens ha sorprès amb el seu nou 'look' de cara a l'estiu que està cada vegada més a prop d'arribar.

Mil+a posa a prova els seus seguidors

Encara que no sabem fidelment si el tall se l'ha realitzat un perruquer professional, perquè tots sabem l'art i desvergonyiment que té la presentadora catalana i pot ser que ella mateixa l'hi hagi fet, el manifest és que la periodista s'ha fet un canvi d'imatge sorprenent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A qui us recordo? (passeu les fotos per veure el procés ...)

Una publicació compartida de Mercedes Milá (@lametazo) el

La mateixa Milà ho ha anunciat en les seves xarxes socials, llançant una endevinalla als seus seguidors. «A qui us recordo?», preguntava la presentadora de 'Scott i Milà' i de 'Gran Hermano'  a 'Instagram'. Per resoldre-ho, els demana que vegin les fotos que ha adjuntat i puguin apreciar com ha estat el procés.

Després de la nova publicació, Milà ha rebut nombroses respostes, però sens dubte el comentari més recurrent ha estat el de sorpresa per aquest tan radical tall de cabell. Alguns seguidors destacaven la seva semblança a personatges famosos com David Bowie o Clint Eastwood, però sens dubte la comparació més òbvia ha estat amb el seu germà Lorenzo. El que no sabem és com s'ha pres la periodista aquestes comparacions que han fet els seus fans.


Comentaris

envia el comentari