ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Serrat d'enhorabona: la seva filla li dona la gran notícia de la seva vida

L'actriu i l'actor es convertien en pares el 4 de juliol passat

Candela Serrat i Daniel Muriel a la muntanya
Candela Serrat i Daniel Muriel han estat pares d'una nena anomenada Mérida | Instagram

El passat 4 de juliol, Candela Serrat i Daniel Muriel es convertien en pares de la seva primera filla. Els actors s'iniciaven en el seu treball més laboriós, el de convertir-se en pares. Molt contents pel naixement de la seva filla, Candela i Daniel no van dubtar a compartir amb tots els seus seguidors una bonica instantània.

Els feliços pares no han dubtat a pujar una foto a les seves xarxes socials on revelaven el nom de la seva filla, Mérida. «Com no podia ser d'altra manera vas arribar el 4 del 7. Gràcies vida pel regal més bonic que ens han fet mai. BENVINGUDA MÉRIDA. Tant amor, tan bonic, tan meravellós, tant...», escrivia Candela Serrat al costat d'una fotografia, en blanc i negre, on es podien veure les mans de tota la família entrellaçades.

Tot i que sempre s'han mostrat molt actius en les seves xarxes socials, especialment a la recta final de l'embaràs, la veritat és que en els últims dies havien estat molt desconnectats, és per això que l'anunci del naixement de la seva filla arribava més aviat tard, després de diversos dies absents.

Minuts després que Candela Serrat i Daniel Muriel es decidissin a donar la feliç notícia a través del seu Instagram, rebien una gran quantitat de felicitacions de part dels seus companys de professió com Itziar Castro, Belén López, Fernando Andina, Alfonso Bassave o Sergio Mur.


Comentaris

envia el comentari