Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

«Més dolenta que la tinya»: Jorge Javier Vázquez fa enfadar la reina Letícia

Jorge Javier Vázquez ha dedicat una publicació del seu blog a un familiar de la reina Letícia

A la reina Letícia no li agrada que es parli de la seva família ni que aquesta faci parlar. Precisament per aquest motiu, segur que no li ha fet gens de gràcia l'escrit que Jorge Javier Vázquez ha dedicat a una neboda seva, Victòria Federica.

El periodista ha carregat contra la imatge que transmet la filla de la infanta Elena, i també ha criticat el seu nòvio i la manera oom viu. És més, s'ha animat a donar-li un consell.

Jorge Javier Vázquez parla del que transmet la neboda de la reina Letícia

Fa uns dies, el badaloní va generar molt d'enrenou amb una carta que va escriure al seu blog de 'Lecturas' per a atacar al Rocío Flores, i ara ha fet el mateix amb la germana de Froilà de Marichalar.

L'article comença fort. Diu així: «És tan antipàtica com sembla, la Victòria Federica? Perquè per la tele ho sembla, però ves a saber. Potser és una persona superalegre, però no, jo crec que no».

Victòria Federica en una imatge del 2018 durant la Corrida Goyesca del 2 de maig
Victòria Federica ha sigut la protagonista de l'última publicació de Jorge Javier Vázquez | GTRES

En aquest punt, el comunicador ha manifestat que veient la televisió aquests dies se n'ha adonat. Ha dit que «estem tan obcecats amb les nostres idees polítiques que només ens ajuntem amb gent de la mateixa corda. I això ens està portant a viure de manera limitada».

«Per exemple, veig el nòvio de la Victòria i penso: "no, carinyo, no, per aquí no". Perquè, com diria un cursi, tenir un nòvio així vol dir no sortir de la teva zona de confort. Quedar-te amb el que és fàcil, amb el que és previsible», ha afegit.

jorg

D'aquesta manera, el que ha vingut a exposar és que Jorge Bárcenas és igual que ella. Vaja, sense ofendre ningú, un 'pijo'.

Després, continua dient: «Amb el casament a Los Jerónimos i una casa impressionant al barri de Salamanca. Però no, Victòria Federica, no. Ets molt jove per a això».

Victoria Federica amb el seu xicot Jorge Bárcenas a Madrid el març de 2020
Per a Jorge Javier, Victòria té el tipus de nòvio que s'espera d'ella | GTRES

Jorge Javier Vázquez dona un consell a la neboda de la reina Letícia

Davant del que ell considera que és la vida previsible i esperada de la noia, li ha volgut donar un consell. Li ha dit: «Fuig i barreja't amb els rojos il·lustrats, diverteix-te posant verd el teu avi, comparteix magdalenes amb Manuela Carmena, fes-te de Más Madrid».

L'ha animat a fer tot això posant-se a ell mateix com a exemple. Ha exposat: «Fixa't què m'ha passat aquesta setmana. Que hagués pagat per ser col·lega de Cayetana Álvarez de Toledo, i quedar amb ella perquè estigués tota l'estona posant a parir Teodoro García Egea».

«Els seus companys de partit diuen que és superba, estúpida, antipàtica i altiva, que són qualitats que valorem moltíssim a l'hora de fitxar algú per a 'Sálvame

De la mateixa manera, ha establert que considera que a la política li agrada la xafarderia: «Ha de ser més dolenta que la toinya. I per culpa d'aquesta polarització que viu la nostra societat, ens estem perdent molts plaers. El que hauria donat per quedar amb ella per a confeccionar mitja dotzena de vestits».

Jorge Javier Vázquez parlant, fent un gest amb la boca que sembla un petó a l'aire
Jorge Javier Vázquez ha donat un consell a Victòria Federica | GTRES

Així és com Jorge Javier ha animat la filla de Jaime de Marichalar a que es reveli. Sí, que surti del seu cercle i s'animi a relacionar-se amb persones totalment contràries a ella. Creu que pot aprendre molt en aquest sentit i que fins i tot es pot enriquir a nivell personal.

Tot i això, sembla que Federica no li farà gaire cas. Està encantada amb el món de luxe on viu i amb les persones que l'envolten.