Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miguel Ángel Silvestre amb ulleres de sol

Miguel Ángel Silvestre ho confessa: les amenaces que ha rebut i el motiu

L'actor ha visitat 'El Hormiguero' i ha explicat com va viure aquest moment i quina va ser la seva reacció
Primer pla de Miguel Ángel Silvestre amb ulleres de sol
Miguel Ángel Silvestre va patir amenaces per part dels seguidors de Lali Espósito | GTRES

Netflix estrenarà 'Sky Rojo' el pròxim 19 de març, una nova sèrie dels creadors de 'La casa papel' que compta amb la participació de Miguel Ángel Silvestre i l'actriu Lali Espósito.

Quan es va publicar que treballarien junts, van sorgir rumors sobre una possible relació entre els dos protagonistes, i és per això que Miguel Ángel va arribar a rebre amenaces per part dels seguidors de Lali. Així doncs, aprofitant la seva aparició d'aquest dimecres en 'El Hormiguero', ha explicat com va viure aquest moment i quina va ser la seva reacció.

«Vaig rebre amenaces»

Pablo Motos, presentador d''El Hormiguero' s'ha interessat per aquest assumpte i no ha dubtat en posar-lo sobre la taula. «Deixeu-me que parli sobre un altre tema, és que crec que a tu et van aparellar amb Miguel Ángel a Argentina», ha assenyalat el presentador.

Miguel Ángel Silvestre ha explicat que quan va descobrir que l'havien aparellat romànticament amb Lali Espósito, primer va pensar que tenia sort perquè «ella és una flor» a la qual no ha tocat. Fins i tot ha fet broma dient que seria una fantasia ser la parella de l'argentina, destacant que arribava als rodatges de 'Sky Rojo' enfadat perquè aquest suposat idil·li entre ells no era real. «Això és el que diuen ells, però després a mi no em dona bola», ha dit de broma l'actor.

No obstant això, s'ho va prendre amb humor fins que va començar a rebre amenaces a través de les xarxes socials per part dels seguidors de Lali Espósito. «Sí, em deien de tot. Amenaces com 'vigila' o 'no et passis ni un pèl'», ha assegurat Miguel Ángel Silvestre.

La reacció de Miguel Ángel Silvestre davant les amenaces

Amb l'allau d'amenaces, Miguel Ángel Silvestre es va veure obligat a contactar amb la seva representant i la seva mare per prendre mesures. «Vaig trucar a Bea, la meva representant, i vaig dir-li: 'Escolta què fem, digues alguna cosa, digues que això no és cert'», ha explicat el valencià a 'El Hormiguero'.

Tot i la preocupació que tenia per les amenaces que estava rebent a les xarxes socials, van recomanar-li que deixés passar el tema. «La meva representant em va dir: 'Miguel Ángel, de veritat, hi ha coses més importants que això, tira cap endavant. No cal ni mentir ni desmentir res'». Així doncs, l'actor va fer cas i ara es torna a prendre les amenaces amb humor. 

«Ara que no ens escolta ningú, et dic que tant de bo fos cert el rumor», li ha dit de broma Miguel Ángel Silvestre a Pablo Motos abans de tancar el tema.