Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Àlex Casademunt en una imatge d'arxiu amb les ulleres de sol a la samarreta

El missatge de Nina d''OT' a Àlex Casademunt que emociona tot Espanya

La cantant, però també Manu Guix i Poty Castillo han volgut mostrar el seu dolor a les xarxes socials

Àlex Casademunt en una imatge d'arxiu amb les ulleres de sol a la samarreta
Els éssers estimats d'Àlex Casademunt mostren el seu dolor a les xarxes socials | Europa Press

Fa 24 hores se'ns comunicava la mort per accident de trànsit del cantant Àlex Casademunt, concursant de la primera edició d''Operación Triunfo 1'. Amb 39 anys, ha deixat a una filla, Bruna, de només 3 anys.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Els familiars d'Àlex estan completament enfonsats i, per descomptat, també els seus amics i companys d' 'OT'. Molts d'ells, com Chenoa o David Bustamante, s'han traslladat fins a Mataró per estar amb els seus éssers estimats. És més, han fet servir les xarxes socials per mostrar el seu dolor. Fins i tot Nina ha publicat un emotiu vídeo dedicant-li unes paraules.

Àlex, l'ullet dret de Nina

És cert que Casademunt, que va participar en el programa quan tenia 20 anys, va ser un dels participants més rebels de l'acadèmia. Per aquest motiu Nina sempre l'esbroncava, però també li tenia molt afecte perquè era capaç de fer riure a la gent amb la seva alegria i positivisme. 

Nina no ha pogut evitar sentir un enorme dolor i ha volgut compartir-lo amb els seus seguidors de les xarxes socials. En concret, ha publicat unes imatges d''Operación Triunfo 1' en què apareix Nina esbroncant a Àlex i a David Bustamante. A més, ha acompanyat el vídeo amb el següent comentari, escrit en català i en castellà: «Estimat, et vull recordar com eres en essència... Honest, transparent i molt, però que molt trapella.». Així mateix, ha afegit: «A la teva família, tota la força en un moment tan dur i trist. T’estimo petitó. Una abraçada a tota la família».

Les xarxes s'emocionen amb les paraules de la cantant

Els seguidors de Nina s'han emocionat amb el vídeo i han deixat comentaris molt emotius:

  • «Ens deixen orfes d'un de la millor edició de la història d'OT1'. Era el Zipi, aquests ulls, aquesta dolçor en la veu...».
  • «Enorme tristesa, immensos records. Una abraçada enorme per a tu i tota la família 'OT'».
  • «M'han emocionat les teves paraules! Sempre en el record».
  • «Quins records! Tan natural i transparent. El recordarem sempre amb afecte».
  • «Àlex, ets la nostra estrella d''OT'. Que descansis en pau. Molts ànims, Nina».
  • «Nina, ho sento molt, bonica. Molts ànims i molta força. Els fans dOT 1' mai l'oblidarem».

Altres professors de l'acadèmia se sumen als condols

Els seus companys d''Operación Triunfo' han inundat les xarxes socials amb paraules d'amor cap a Àlex Casademunt. És més, altres professors de l'acadèmia també han volgut expressar el seu dolor a les xarxes socials. 

Manu Guix, per exemple, ha escrit: «Quina notícia més trista! Sempre el recordaré rient, feliç». Poty Castillo, coreògraf de l'edició, ha deixat el següent missatge: «'Más, te quiero más'! Quin dolor tan gran, estimat amic Àlex! D.E.P.».