Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Julia Otero durant els premis Ondas, un ella mateixa va ser guardonada

Primeres imatges de Julia Otero i la seva filla després de retirar-se pel seu càncer

La periodista està ben acompanyada del seu marit i la seva filla, ambdós sanitaris

Julia Otero durant els premis Ondas, un ella mateixa va ser guardonada
Julia Otero s'ha deixat veure amb la seva filla per primer cop des que va anunciar la malaltia | Cedida

Fa poc més d’una setmana que Julia Otero va commocionar els oients del seu programa ‘Julia en la Onda’ anunciant que li havien detectat un càncer. En aquell precís moment anunciava que hauria de marxar durant unes setmanes de la ràdio, tot i que els metges van aconsellar-li que si es trobava bé havia de continuar fent la seva vida normal.

«La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies. No és fàcil, però aquí estem», anunciava la comunicadora en directe a la ràdio. Des de llavors poc més s'ha sabut d'ella, ja que s'ha mantingut en la màxima discreció.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La primera fotografia d’Otero després d’anunciar la seva malaltia

Des que la notícia va saltar són innumerables els rostres coneguts que li han desitjat una ràpida recuperació perquè torni al més aviat que pugui allà on pertany: als micròfons de la ràdio.

Ara, més d’una setmana després, ha sortit a la llum la primera fotografia de Julia Otero des que va anunciar que patia càncer. La persona que l’acompanya no podria ser una altra que la seva filla Candela, sanitària de primera línia contra la Covid i un dels suports més importants de la locutora en aquest moment.

Ha estat la revista ‘Lecturas’ la que ha aconseguit aquestes fotografies exclusives que ha plasmat en la portada d’aquesta setmana. A les imatges, segons descriu la mateixa revista, es pot veure com «desprèn l'ànim serè i la calidesa que Candela sap que la seva mare necessita ara més que mai». Amb aquestes primeres fotografies des que va anunciar càncer, Julia Otero mostra qui és el seu gran suport en aquest delicat moment.

I és que la periodista catalana no podria estar en millors mans. La seva filla Candela és sanitària, però no ha estat la primera de la família: el marit de la locutora és el doctor Josep Martínez, cap d'Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona i amb qui fa 27 anys que comparteix vida.

Julia Otero presumeix de filla a les xarxes

Júlia Otero sempre ha presumit de la seva filla a les xarxes socials, on combina les fotografies familiars amb els seus projectes professionals. Alguns exemples són la fotografia que va compartir pel dia de l’aniversari de la ‘petita’ de la casa, qui ha fet 24 anys recentment: «Aquest bombó compleix avui 24. Felicitats Dra Otero. Sí, em cau la bava... Les mamis som així».

I no és per a menys, ja que la seva filla ha estat una de les persones que ha estat en primera línia contra la Covid des que va començar la tràgica situació al país fa ara un any. Sens dubte, Julia Otero es troba en les millors mans professionals i sentimentals, ja que tant el seu marit com la seva filla li sabran donar l’amor que en aquest moment necessita. Ara només cal esperar que la locutora torni a la ràdio a fer màgia, i el cercle íntim de la periodista assegura que ella és molt forta i que podria tornar a asseure’s davant d’un micròfon «abans del que imaginem».