Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos confessa que ja no dorm amb Belén Esteban

Belén Esteban està en el seu pitjor moment

La vida de Belén Esteban ja no és el que era. La raó és la mala caiguda que va patir en directe al plató de 'Sálvame'  el 25 d'abril passat. Aparentment, semblava un inofensiu joc, però, malauradament, la col·laboradora va acabar amb la tíbia i el peroné trencats.

A causa del greu incident, la de Paracuellos ha hagut de ser traslladada amb urgència a l'hospital després de ser atesa pels professionals sanitaris del mateix programa. Després de les proves pertinents, s'ha confirmat que l'hauran d'operar amb la major brevetat possible. Jorge Javier ja ha anunciat que, probablement, la intervenció tindrà lloc aquesta setmana.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné a 'Sálvame'. | Mediaset

«Tenia la cama totalment escaiolada, encara que aquest embenat és provisional. En els pròxims dies ha d'anar a visitar el metge», explicava Requejo, amiga de Belén i reportera del magazín de la cadena.

El presentador de Telecinco també ha revelat una altra dada interessant i és que, Belén i el seu marit, no han pogut compartir llit com de costum. «No ha pogut dormir al llit, està rebent moltíssimes trucades i no agafa a ningú el telèfon perquè no té ànims per contestar».

Belén Esteban
La tertuliana va patir l'incident en ple directe. | Catalunya Diari

Amb aquestes paraules, Jorge Javier deixava molt clar com se sent la princesa del poble després del contratemps sofert al seu lloc de treball. En aquests moments, Belén es troba al seu domicili acompanyada pel seu marit Miguel i la seva filla Andrea. 

Els plans als quals Belén Esteban no podrà assistir

A més del delicat estat de salut físic, l'exparella de Jesulín de Ubrique està molt fràgil anímicament a causa de l'accident. Els seus companys del programa, s'han preocupat per la seva companya i han aprofitat per enviar-li molts ànims i suport en aquests moments tan complicats.

Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar
Belén Esteban no està passant el seu millor moment. | Telecinco

No obstant això, tot aquest afecte no és suficient per animar a la de Paracuellos. I és que, la caiguda l'obligarà a passar entre 6 i 8 setmanes de repòs absolut. Cosa que, sens dubte, capgira tots els seus plans i projectes, tant els personals com els professionals.

En primer lloc, la Fira d'Abril. La col·laboradora de 'Sálvame' tenia previst viatjar a Sevilla just aquest cap de setmana. El motiu no era cap altre que poder anar, juntament amb els seus amics, a la Fira d'Abril. Una visita que li feia una il·lusió especial després dels dos anys d'aturada per la pandèmia.

A més, també tenia altres viatges. Belén és una dona inquieta a qui l'apassiona viatjar, ja sigui amb el seu marit, la seva filla o les seves amigues. Però a causa de la llarga recuperació que li espera, tots aquests viatges i compromisos hauran d'esperar.

Entre els seus plans també hi havia el concert de Rosalía. La música és una altra de les seves grans passions i al juliol tenia una cita molt important: el concert de Rosalía, una de les seves cantants preferides i a la qual coneix personalment. Caldrà esperar per veure com evoluciona i saber si, finalment, podrà assistir o no al concert de Madrid.

Moment de Jorge Javier parlatn amb Isa Pantoja i Asraf Beno a la primera gala de Supervivientes 2022
'Supervivientes 2022' no comptarà amb Belén Esteban al plató. | Mediaset

La feina de la col·laboradora a la cadena on treballa també s'ha vist alterada. Per descomptat, la seva agenda laboral s'haurà d'aturar un temps o almenys fins que recuperi una mica la mobilitat. Una de les grans damnificades, a banda de la mateixa protagonista, és Anabel Pantoja la qual es quedarà sense defensora a les gales de 'Supervivientes 2022'. La princesa del poble era l'escollida per la neboda d'Isabel Pantoja per defensar-la a plató, un càrrec que ara haurà d'ocupar Isa Pantoja, la seva cosina.

Aquest dur contratemps ha preocupat, i molt, als familiars i amics de la Esteban. Però ara és el moment que la col·laboradora se centri en la seva recuperació tant física com anímica.