Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos confirma la pitjor notícia sobre Belén Esteban i espanta Andreíta

Miguel Marcos ha estat molt sincer amb Belén Esteban

Tot i no voler saber res de la televisió, Miguel Marcos ha passat a ser una part molt important de Belén Esteban. I, com a tal, s'ha permès el luxe, més d'una vegada, d'aparèixer en pantalles per animar la que és la seva dona. Tot i això, aquesta vegada és diferent, perquè el conductor d'ambulàncies no ha tingut més remei que confirmar la pitjor de les notícies.

No li ha calgut fer una trucada en directe per explicar-ho a la de Paracuellos. Miguel Marcos n'ha tingut prou d'agafar el telèfon mòbil per ensenyar-li-ho ell mateix. La pitjor de les notícies arriba al pitjor moment per a Belén Esteban.

Miguel Marcos ho explica tot a Belén Esteban

Hi va haver un temps en què el conductor d'ambulàncies no volia saber res de la feina de la seva dona. Miguel va passar molt mala ratxa quan es va confirmar a la televisió que havia estat infidel a la dona de la seva vida. Després de diversos anys de confiança i de lluitar per recuperar la il·lusió de Belén, Miguel ha aconseguit, a més, l'afecte de tota l'opinió pública.

Belén Esteban i Miguel Marcos al casament.
Miguel Marcos va aconseguir recuperar la confiança de la seva dona | Instagram

Potser per això, ell es veu amb forces per aparèixer esporàdicament al programa on treballa la seva dona. A Sálvame han estat diverses les ocasions on Miquel ha trucat per confessar que està boig d'amor per la tertuliana. Tot i això, que el conductor d'ambulàncies sigui avui notícia no és casualitat.

I aquesta vegada, tampoc no és el protagonista dels titulars per enviar un missatge d'amor a 'la Esteban'. Aquesta vegada, Miguel s'ha posat seriós i ha estat molt sincer a Betlem. Li ha donat una notícia que ni tan sols la pròpia col·laboradora s'imaginava.

Miguel Marcos li dona la pitjor de les notícies

No està sent una bona ratxa per a Belén Esteban. La col·laboradora, després de caure en ple directe i trencar-se la tíbia i el peroné, no s'ha tornat a aixecar. Fa més de tres mesos que és de recuperació i això l'ha afectat anímicament.

Fa qüestió de dies, ha prescindit per fi d'una crossa que l'ajudava a caminar.  Tot i això, el que semblava una llum al final del túnel, ha acabat convertint-se en un nou malson.

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
La feina de Belén Esteban a Telecinco podria tenir els dies comptats | Telecinco

La de Paracuellos no n'era conscient fins que Miguel Marcos s'hi ha assegut i han parlat. Pel que sembla, la feina de Belén Esteban a Telecinco corre més perill que mai i ella no n'era ni conscient.

Belén Esteban es queda sense feina?

La mala audiència que fa Mediaset des de fa uns mesos, sumat a la competència de la resta de cadenes, està provocant un autèntic enrenou. Sobretot perquè Sálvame, el programa amb més estrebada, està caient en picat.

En part, la culpa la té els deu anys que porta en auge aquest tipus de format. Els teleespectadors se n'han cansat i ara volen consumir una altra cosa. Mentre Mediaset pensa què fer amb el programa, la feina dels col·laboradors depèn d'un fil.

Sobretot el de Belén Esteban, ja que ja es parla del seu acomiadament. Almenys a les xarxes socials, on Miguel Marcos ha vist que la seva dona té els dies comptats. Molts internautes es queixen de la poca interacció que té Paracuellos durant les quatre hores d'emissió de programa.

«Si no aportes, aparta», escriuen molts. Unes queixes que podrien arribar aviat a la direcció de Mediaset , podent arribar així la fi de la de Paracuellos a Telecinco.