Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos dona suport a una afectada Belén Esteban després del nou accident

Miguel Marcos està pendent de les necessitats de Belén Esteban

Miguel Marcos va prendre una decisió quan va començar amb Belén Esteban: distanciar-se del focus mediàtic. Ha tingut moltes oportunitats de fer diners dins de la petita pantalla i també li han ofert entrevistes a revistes. Tot i això, treballa com a tècnic d'ambulàncies i no té gens d'interès a fer negoci gràcies a la fama de la seva dona.

Miguel Marcos no participa mai en els enrenous de Telecinco, però està al corrent del que passa dins i fora de la cadena. Des que Belén va tenir un accident a Sálvame molts espectadors van posar sobre la taula una teoria. Hi ha la possibilitat que algú estigui confabulant contra el programa, ja que són diversos els col·laboradors que tenen problemes de salut.

Muntatge amb fotos de Belén Esteban i una imatge d'ella en llitera.
Miguel Marcos s'està encarregant de la cura de Belén Esteban | Catalunya Diari

Miguel va començar a respirar quan els metges de la Belén Esteban van començar la rehabilitació, tot anava bé fins que ha passat alguna cosa. Pipi Estrada, el nou company de Belén, ha patit un aparatós accident de trànsit que gairebé acaba amb tot. El públic ha frenat la recuperació d'Esteban per parlar del nou problema que ha patit l'ex de Terelu Campos.

Miguel pensava que tot havia passat, que la recuperació de la seva dona demostrava que ningú no estava atacant Sálvame des de la distància. Tot i això, el que li ha passat a Pipi Estrada ha tornat a fer saltar les alarmes i els espectadors estan preocupats. Jorge Javier Vázquez, conscient dels rumors, va preguntar al Maestro Joao si tot era casualitat o conseqüència.

El Maestro Joao va recordar a Jorge Javier que més d'una vegada havien jugat al límit i això genera una sèrie de perills. Segons la seva teoria, els tertulians han cremat fotografies i ara estarien rebent una sèrie de càstigs. Hem de deixar clar que tot és un plantejament de l'endeví, encara que hi ha alguna cosa que sí que es pot demostrar: Pipi Estrada no està bé.

Miguel Marcos assumeix les conseqüències

Miguel coneix a la perfecció el funcionament del món de l'espectacle i sap que la notícia que ha protagonitzat Pipi és força seriosa. El públic ha frenat la recuperació de Belén Esteban per insinuar que els col·laboradors de Sálvame estan condemnats. Hi ha qui pensa que abans o després acabaran caient tots.

Miguel Marcos entrant a casa seva
Miguel Marcos s'ha guanyat el respecte de tothom | Europa Press

Belén s'ha posat en mans dels millors perquè vol recuperar la vida, per això se sotmet a set hores de rehabilitació diàries. L'aldarull que ha patit el seu company li recorda que encara té molt de camí per recórrer. Afortunadament estarà acompanyada del seu marit, que li està acompanyant en aquests moments tan delicats.

L'ex de Jesulín de Ubrique ha desaparegut de la petita pantalla perquè necessita ajuda per poder-se moure. Viu a una casa de dues plantes i no pot pujar a la part de dalt, així que no dorm amb el seu marit des que va tenir la caiguda. L'operació va ser força complicada perquè ella és diabètica, així que segueix recuperant-se de la lesió.

Miguel Marcos sap que està a punt d'acabar

Miguel és una de les persones que millor coneix Belén Esteban i s'ha convertit en una de les cares més respectades del moment. És impossible dir-ne res de dolent, ja que l'únic que ha fet ha estat donar suport a la col·laboradora. Sap que la recuperació està a punt d'acabar, no vol que el que ha passat amb Pipi Estrada li robi l'ànim.

El conductor d'ambulàncies s'està encarregant de tot i ha aconseguit que la seva dona tingui al costat els especialistes més qualificats. Belén vol tornar com més aviat millor a Sálvame perquè és molt activa i no li agrada estar sense fer res. Es va comprometre a defensar la seva amiga Anabel Pantoja a Supervivientes 2022 i no ha pogut complir la seva promesa perquè no es pot moure.