Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos, inquiet en descobrir el que està fent un cantant amb Andreíta

S'han sobrepassat els límits i Miguel Marcos no està disposat a aguantar-ho

Si hi ha algú molt important a la vida d'Andrea Janeiro, aquest sens dubte és Miguel Marcos. El conductor d'ambulàncies va entrar a la vida de Belén Esteban i Andrea quan la jove encara no havia complert la majoria d'edat. És per això que la preocupació de Miguel no és cap ximpleria.

Per a ell, l'Andreíta és com la seva filla i no permetrà que res ni ningú es fiqui amb ella. Aquest cop, la culpa la té un cantant que ha sobrepassat els límits.

Miguel Marcos, molt descontent

Va ser Belén Esteban, després de tornar als platós després de sotmetre's a una operació delicada de tíbia i peroné, la qui ho va cridar als quatre vents. «Si no arriba a ser per Miguel no sé què hauria estat de mi», explicava. La col·laboradora va afirmar que després de caure en directe i trencar-se el peu, ho va passar molt malament i va estar insuportable.

De fet, va tenir enfrontaments amb Miguel, però aquest, assegura, ha sabut portar-la. La seva relació es troba al punt més àlgid i això que, des dels passadissos de Telecinco, asseguraven que hi havia crisi.

Miguel Marcos va protagonitzar durant mesos les portades de tots els mitjans de comunicació en tenir una relliscada els primers mesos de relació. I és que una infidelitat va ser el motiu pel qual la de Paracuellos va estar a punt de trencar-hi.

Tot i això, la parella ha sabut sobreposar-se i, malgrat allò que suposa tenir una dona que treballa a la televisió, Miguel Marcos ho està portant molt bé. No ha perdut la il·lusió, està molt enamorat i fa el que li agrada més: ser conductor d'ambulàncies i ajudar la gent.

Però no és només la seva relació amb Belén Esteban el que fa que sigui l'home perfecte, sinó que amb Andrea Janeiro manté una relació molt especial.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Belén Esteban, Andrea Janeiro i Miguel Marcos, una família molt unida | GTRES

Amb ella sempre ha estat diferent, des del primer moment va tenir una connexió i des de llavors té una molt bona relació. Miguel li dona suport en tot i no es perd ni un dels esdeveniments importants, com la seva graduació, celebrada fa unes setmanes.

Miguel treu les urpes per Andrea

Si alguna cosa té Miguel és que defensa els seus a mort. El conductor d'ambulàncies protegeix la seva família i no permet que res ni ningú els amargui. Per això les últimes hores el conductor d'ambulàncies és notícia.

Segons sembla, no li ha agradat gens que un cantant famós d'Espanya parlés davant de les càmeres de la seva nena. Parlem de Mario Vaquerizo que, aprofitant la seva tornada als escenaris, ha parlat de tot.

Tot i això, no s'ha limitat només a parlar de la seva gira i de la seva dona, Alaska. Aquesta vegada ha estat diferent perquè ha parlat de Belén Esteban i de la seva filla. I encara que no han estat declaracions incendiàries, aquest detall no hauria agradat a la família.

Les declaracions que descol·loquen Miguel

Mario Vaquerizo fa setmanes que és protagonista dels titulars per una suposada separació amb la seva dona, Alaska. Aprofitant la seva presència a la festa dels Coloms, a Madrid, negava aquesta notícia rotundament.

A més a més, aprofitava per assegurar que manté una relació molt estreta amb Belén Esteban i confirmava que n'està molt orgullós. De la col·laboradora i d'Andrea Janeiro, de qui també n'ha parlat.

Primer pla de Mario Vaquerizo amb el rostre seriós
Mario Vaquerizo ha parlat als mitjans d'Andrea | Europa Press

«Andrea és amiga meva i Belén demostra la bona mare que és. Dona a la seva filla molt bona educació i li ha inculcat que faci allò que vulgui. Està estudiant idiomes, l'Andrea és una nena molt disciplinada», explicava.

Tot i que aquestes declaracions han posat en molt bon lloc la seva dona i la seva filla, Miguel està inquiet. Si ho ha fet Mario Vaquerizo amb qui tenen molt bona relació, qui serà el següent? De moment, Miguel Marcos no mourà fitxa, esperant que ningú més sobrepassi els límits.