Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

Miguel Marcos, sense paraules: Belén Esteban, al llit amb una altra persona

Miguel Marcos prefereix no pronunciar-se i estar al marge del que està passant

Miguel Marcos, el conductor d'ambulàncies més famós de la televisió, no vol formar part del món de l'espectacle. Prefereix estar al marge del focus mediàtic i mai no ha parlat amb la premsa, tot i que és un home força educat. És conscient que està casat amb Belén Esteban, una cara que no deixa indiferent ningú, i respecta la feina dels reporters.

Miguel Marcos ha demanat a la seva dona que sigui més prudent i que no el mencioni a cap programa de televisió. Belén s'ha fet famosa gràcies a la seva connexió amb el clan Janeiro, ja que té una filla amb el torero Jesulín d'Ubrique. Actualment no necessita l'ajuda de ningú per brillar als platós, ha esdevingut un personatge independent gràcies al seu talent.

Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós
Miguel Marcos s'ha vist involucrat en molts problemes | Europa Press

Miguel ha aconseguit que la col·laboradora tanqui les portes de la seva vida al gran públic i fa molt de temps que no concedeix entrevistes. Per això ha sorprès tant que hagi publicat a les seves xarxes socials una fotografia amb una persona anònima al llit. Es tracta d'un jove que no ha identificat, malgrat que és possible que sigui algun nebot seu.

Miguel està sorprès perquè Belén havia deixat de ser la tertuliana indiscreta que va ser en el passat i ara ha reprès aquesta postura. El menor que comparteix llit amb 'la princesa del poble', segons la revista Semana, és «el seu gran amor». No seria estrany que fos el fill d'algun dels seus dos germans, malgrat que no hi ha cap dada confirmada.

belen-esteban-amb-un-nen
Miguel Marcos està integrat a la família de la seva dona | Instagram

Belén Esteban va denunciar al seu compte d'Instagram que hi havia certes persones que s'estaven fent passar per la seva família a les xarxes. Va aprofitar per recordar que els seus éssers estimats eren anònims, per això és tan perillós suplantar la seva identitat. Però ara ha publicat la fotografia d'un nen que ningú no coneix i el públic no entén el canvi d'opinió.

Miguel Marcos amaga els secrets de Belén

Miguel, fent gala de la prudència que el caracteritza, en cap moment no ha parlat amb la premsa ni té intenció de fer-ho. És molt educat, per això posa al costat de la seva dona sempre que ella té un esdeveniment important, com ara la presentació de la seva empresa. La col·laboradora ha creat un negoci d'alimentació que ja té molts productes al mercat.

Miguel Marcos pel carrer a Madrid
Miguel Marcos és el gran confident de Belén Esteban | GTRES

Belén confia plenament en el seu marit i li explica tots els seus secrets perquè sap que mai no filtrarà cap informació delicada. La 'princesa del poble' ha aprofitat les vacances de Setmana Santa per passar temps amb els seus éssers estimats. Ha explicat als seus seguidors que és «feliç» i ha aprofitat per presentar-los a un membre desconegut de la seva família.

El conductor d'ambulàncies s'haurà quedat sense alè, ja que Estaban no té per costum revelar la identitat dels seus familiars. Ara tothom vol saber qui és la persona que acompanya la col·laboradora a la fotografia. Segons ha sortit publicat, Belén sempre ha estat una dona familiar i generosa, per això fa tants regals sense rebre res a canvi.

Miguel Marcos coneix la nova feina de la seva dona

Miguel és conscient de la relació que existeix entre Belén Esteban i Anabel Pantoja, neboda de la tonadillera Isabel Pantoja. La sevillana concursarà a Supervivientes 2022 i Belén té una nova feina: ser la seva defensora a plató. El diari La Vanguardia assegura que 'la princesa del poble' exercirà aquesta funció i que hi ha moltes esperances posades en ella.

El marit de Belén continuarà amb la seva trajectòria discreta i no té intenció de cridar l'atenció dels periodistes. El mitjà Informalia va publicar que havia rebut una oferta per ser l'estrella de Supervivientes, però no és veritat. Esteban va desmentir la informació i va recordar que el seu marit era una persona anònima.