Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro

Miguel Marcos es planteja el divorci en plena guerra amb Andreíta: «Busca fama»

Miguel Marcos i la filla de la seva dona podrien estar cada cop més distanciats

Miguel Marcos és el marit de Belén Esteban, però també el seu gran suport en aquests mesos en què ha patit el trencament de la tíbia i el peroné.

Tot i això, hi ha rumors que indiquen que la relació no travessa un bon moment i els rumors de divorci cada cop prenen més força. Primer, perquè, com ella ha reconegut, és realment insuportable i, segon, perquè ell sembla haver-se distanciat d'Andrea Janeiro.

El motiu d'aquesta crisi entre el marit i la filla de la col·laboradora és que la noia està veient un canvi en Miguel que no li agrada. Segons diferents fonts que estudia la premsa rosa, creu que d'un temps ençà s'està preocupant massa per la fama.

Miguel Marcos i l'origen del seu distanciament amb Andrea

Des que el conductor d'ambulàncies va iniciar la seva relació amb Esteban, ara ja fa 11 anys, ha optat en tot moment per mantenir-se en segon pla. És conscient de l'èxit i la popularitat de la seva parella, però ell ha preferit continuar amb el seu anonimat. I és que, fins i tot, no va aparèixer a l'exclusiva que ella va fer pel seu casament.

Només en ocasions molt puntuals, com algun esdeveniment important per a Belén, ha posat amb ella davant de la premsa. I és que és conscient que l'estrella de la família era i és ella.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Miguel Marcos només ha posat puntualment amb la seva dona davant la premsa. | Europa Press
 

Tot i això, aquestes últimes setmanes ha decidit trencar amb aquesta norma. El que ha fet ha estat fer servir les xarxes socials per enviar-li un missatge d'amor a la seva dona. Un missatge que diu així: «Sempre m'has donat suport en qualsevol aspecte de la meva vida».

«I en aquests moments tan difícils que estàs travessant vull que sàpigues que he estat, estic i sempre seré al teu costat perquè ets el pilar fonamental de la meva vida i només vull la teva felicitat i el teu benestar. Junts superarem qualsevol dificultat. Tant de bo m'hagués passat a mi per no veure't patir».

Així mateix, ha afegit: «Vull que sàpigues que admiro la teva fortalesa, que demostres dia rere dia. Estic convençut que, d'aquí a uns mesos, estaràs completament recuperada i tornarem a gaudir d'un gran moment. La meva prioritat ets tu, Je t'aime».

Miguel Marcos s'assabenta del malestar d'Andrea

El marit de Belén Esteban, que ha fet públiques les seves xarxes socials per publicar aquest missatge d'amor, s'ha topat amb un obstacle inesperat. A la seva parella, que s'ha assabentat del missatge pel Deluxe, no li ha agradat que hagi obert el seu Instagram. Per això, ha dit: «Cari, no les posis públiques», encara que no ha pogut evitar emocionar-se per la seva bonica declaració.

Això sí, a qui sembla que no li ha agradat gens el que ha fet Miguel ha estat a Andrea. La noia sembla que s'està distanciant d'ell perquè ha vist un canvi d'actitud al marit de la seva mare. Ella creu que, de mica en mica, s'està interessant més per aparèixer als mitjans.

Belén Esteban i marit
Miguel Marcos sap que Belén no vol que faci públiques les seves xarxes socials. | CatalunyaDiari
 

La filla de 'La princesa del pueblo' tem que Marcos comenci a buscar la fama i a sentir-s'hi atret. Considera que, si això passa, cabria la possibilitat que ell guanyés diners parlant de la seva vida al costat de la seva dona. Però també podria parlar d'ella, una cosa que aquesta no toleraria ni acceptaria sota cap circumstància.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Miguel sap que Andrea sospita que ell s'estaria començant a interessar massa per la popularitat i la fama. | GTRES