Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos i el xantatge que no deixa dormir Belén Esteban durant la crisi

Miguel Marcos està molt preocupat per la seva dona

Miguel Marcos està molt cansat de tots els xantatges que ha estat rebent la seva dona durant tot aquest temps. I és que, malgrat que fa tres mesos que està allunyada de la televisió, Belén no ha deixat de rebre missatges sobre un dels seus exitosos negocis.

Tot i que és una de les col·laboradores més estimades, no només de Sálvame, sinó també de tot Mediaset, hi va haver un moment en què Belén Esteban va voler canviar el seu futur professional.

Belén Esteban i marit
Miguel Marcos sap que la seva dona no està passant per un bon moment | Catalunya Diari

La de Paracuellos no volia estar tota la vida participant en la vida pública i, per això, va decidir emprendre el seu negoci fora de la petita pantalla.

Després d'un estudi de mercat, la mare d'Andrea Janeiro va decidir treure la seva pròpia línia de productes alimentaris, coneguda amb el nom Sabores de la Esteban. Dins del seu catàleg podem trobar tant gaspatxos i salmorejos, com cremes de verdures.

Ara, i coincidint amb el seu retorn a Sálvame, ha sortit a la llum el xantatge que suposadament aguanta la dona de Miguel Marcos des de fa uns quants anys.

Miguel Marcos està molt preocupat per la seva dona

Miguel Marcos no ha pogut evitar preocupar-se per Belén després que aquesta li expliqués tots els problemes que estava tenint en relació amb la seva famosa marca de productes alimentaris, Sabores de la Esteban.

Segons va explicar a la seva última entrevista per a Semana, havia estat víctima d'un «xantatge» relacionat amb la seva cadena gastronòmica. La col·laboradora de  Sálvame no va tenir cap problema a assegurar que, des que va néixer la seva empresa, hi ha una campanya per atacar la qualitat dels seus productes.

«Hi ha una campanya per perjudicar els meus productes i em sembla vergonyós, però el que no farà Sabores de la Esteban és pagar diners perquè es parli bé dels seus productes. Belén Esteban no pagarà xantatges», va explicar la dona de Miguel Marcos.

Foto de Belén Esteban.
Belén ha estat víctima de xantatges | Telecinco

Durant tot aquest temps, moltes persones s'han preguntat qui són els que l'estarien extorsionant per parlar bé dels seus productes, però sempre ha preferit mantenir-se en silenci. «Em demanen diners des de fa dos anys, però no diré qui. I dos anys portem amb crítiques».

Després d'escoltar aquestes acusacions, la revista Lecturas ha tingut l'oportunitat de parlar, en exclusiva, amb l'Organització de Consumidors i Usuaris, l'OCU.

Mitjançant aquest mitjà de comunicació, aquesta entitat ha decidit respondre a les acusacions de la parella sentimental de Miguel Marcos.

Quan els van preguntar si ells havien cobrat diners a les marques a canvi d'una bona nota al seu rànquing, els portaveus de l'organització van ser molt contundents.

«Per descomptat que no hem cobrat mai ningú per una bona nota. Nosaltres fem els rànquings a petició dels consumidors perquè els gaspatxos i els salmorejos són productes molt demandats a l'estiu», han assegurat des de l'OCU. «Ens basem en anàlisis independents, neutrals i objectius fets a laboratoris».

La dona de Miguel Marcos ha tingut altres problemes

Miguel Marcos sap perfectament com ha passat la seva dona durant aquests últims mesos. I és que, després del trencament de tíbia i peroné, Belén ha viscut un autèntic infern.

Divendres passat 22 de juliol, la tertuliana de Telecinco va anar al plató del Deluxe per explicar tots els problemes amb què ha hagut de bregar aquests últims tres mesos.

Belén Esteban
La dona de Miguel Marcos ho explica tot | TELECINCO

«A banda del tema de la cama, he tingut un altre problema de salut. Des de fa alguns anys, em surten boletes al pit i el 6 de juliol tenia la meva revisió rutinària», va començar explicant Belén.

«La mamografia va sortir bé i les boletes seguien allà, però en fer-me una ecografia vaginal veuen que l'endometri el tinc més gran del que és habitual».

«Uns dies després, quan estava fent l'entrevista per a la revista Semana, vaig començar a sagnar. Jo sabia perfectament que no era una regla, imagina't com vaig fer les fotos per al reportatge», va assegurar la parella sentimental de Miguel Marcos.