Primer pla de Miguel Urdangarin

Miguel Urdangarin revela sense voler el que sent per la reina Letícia

Miguel Urdangarin ha lluït el seu costat més sensible

Miguel Urdangarin no ha pogut amagar més els veritables sentiments que té cap a la seva tieta, la reina Letícia. I és que, en la seva última reunió familiar, el jove ha decidit deixar de banda aquesta correcció que tant el caracteritza per donar pas al seu costat més sensible i familiar.

Després d'un 2022 marcat per la infidelitat d'Iñaki Urdangarin i la posterior separació dels seus pares, aquest jove i la resta de la Família Reial ha patit el primer cop de l'any. El 10 de gener passat, Constantí II, l'últim rei de Grècia, va morir als 82 anys a causa de diverses complicacions derivades d'un vessament cerebral.

Imatge de Miguel Urdangarin al funeral de Constantí II
Miguel Urdangarin va assistir al funeral de Constantí II | Europa Press

Com es podia esperar, Miguel Urdangarin i la resta de la seva família no van dubtar a acompanyar la reina Sofia en aquests moments tan durs. Per això, no van trigar a fer les maletes per posar rumb cap a la capital hel·lena, on han donat l'últim adeu al monarca.

Diumenge passat, 15 de gener, els integrants de la Família Reial, exceptuant la princesa Elionor i la seva germana, es van reunir a l'Hotel Grande Bretagne de Grècia per assistir al sopar organitzat pels fills del mort.

Després d'aquest esdeveniment, celebrat tan sols un dia abans del funeral, Miquel Urdangarin i la resta de la seva família van anar fins a la Catedral Metropolitana d'Atenes per presenciar la missa en memòria de Constantí II, que posteriorment seria sepultat al cementiri de Tatoi.

I ha estat, precisament, durant la celebració d'aquest enterrament, quan Miguel Urdangarin ha decidit deixar de banda el seu anonimat característic per mostrar davant de tots els mitjans de comunicació els seus veritables sentiments cap a l'actual reina d'Espanya.

Miguel Urdangarin ja no s'amaga

Miguel Urdangarin sempre ha preferit passar desapercebut per a la premsa del nostre país. I és que, igual que la resta dels seus germans, el noi ha optat per no parlar sobre els darrers escàndols de la seva família.

Tant és així que, després de la polèmica separació dels seus pares, el germà de Pablo Urdangarin va decidir no pronunciar-s'hi i va optar per posicionar-se en un segon i discret pla.

Però, a les últimes hores, hem pogut veure la faceta més familiar i sentimental de Miguel Urdangarin. Aquest dilluns, 16 de gener, aquest jove de 20 anys va anar amb la resta de la seva família a donar-li l'últim adeu a Constantí de Grècia.

Primer pla de la reina Letícia Ortiz
Miguel Urdangarin deixa al descobert els seus sentiments cap a la tia | GTRES

I, encara que sempre sol passar desapercebut a tots els esdeveniments reals, en aquesta ocasió es va convertir en un dels protagonistes. El fill de Cristina de Borbó va arribar a Catedral Metropolitana d'Atenes amb els seus avis, la seva mare, els seus germans, la seva tieta Elena i Irene de Grècia i els seus cosins, Felip i Victòria de Marichalar.

Un cop dins del temple, Miguel Urdangarin no va trigar a acostar-se a Pablo, Nicolau i Philippos de Grècia, fills del rei mort, per mostrar-los els seus condols. Tot seguit, el jove es va posar davant de l'últim rei dels hel·lens per mostrar-li els seus respectes i es va asseure al costat dels seus dos germans, Pablo i Irene.

Però, sens dubte, el moment que més va cridar l'atenció dels mitjans de comunicació van ser els gestos emotius que Miguel Urdangarin va dedicar a la seva tieta, la reina Letícia.

I és que, després de l'entrada dels monarques a la Catedral, tots dos es van acostar als nebots per saludar-los. I va ser en aquest moment quan el fill de Cristina i Iñaki li va dedicar a la seva tieta un sentit i dolç somriure, deixant al descobert l'aparent bona sintonia que hi ha entre ells.

Imatge de Miguel Urdangarin fent-li un petó a la seva mare al funeral de Constantí II
Miguel Urdangarin fent-li un petó a la seva mare al funeral de Constantí II | GTRES

Un cop acabada la cerimònia, i de camí al cementiri de Tatoi, Miguel Urdangarin va tornar a lluir el seu costat més sensible, però en aquesta ocasió amb la seva mare. El jove anava caminant al costat de l'exduquessa de Palma quan, en un moment donat, va decidir agafar amb força la mà i li va fer un petó fraternal.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp