Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miki va protagonitzar una anècdota d'allò més comentada amb la bandera d'Espanya

Miki, protagonista de l'anècdota viral d'Eurovisió

La bandera espanyola del cantant català va sortir disparada i el vídeo es va viralitzar ràpidament

Miki va protagonitzar una anècdota d'allò més comentada amb la bandera d'Espanya
Miki va protagonitzar una anècdota d'allò més comentada amb la bandera d'Espanya | CatalunyaDiari.cat

 

Eurovisió és d’aquells festivals que mai deixa indiferent a ningú. De ‘Chikiliquatre’ a Miki Núñez, Espanya es pren l’essència festiva del certamen al peu de la lletra i així ho ha demostrat enguany amb tot el què ha generat la cançó ‘La Venda’. Malauradament, però, el tema no va obtenir els resultats esperats i el català Miki Núñez va ser gairebé més notícia per protagonitzar una de les essències més divertides de la nit.

Instants abans a la repartició de punts i mentre entrevistaven els representants d’Holanda, el cantant català aprofitava la seva aparició al fons de pantalla per fer onejar amb força la seva bandera espanyola. La mala fortuna, potser com a preludi dels seus resultats, va aparèixer escena quan  la bandera va sortir disparada i el cantant es va quedar amb un pam de nas.

Minuts després, l’anècdota ja era un tema cabdal a les xarxes i van ser molts els qui van optar per penjar el vídeo. Una nota curiosa que, almenys, posa una mica de sucre a l’agre nit de la delegació espanyola a Israel.

Et pot interessar...