Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alaska ha parlat de l'estat de salut de Mario Vaquerizo

Alaska, sobre Mario Vaquerizo: «La fase aguda del dolor ja ha passat, ja està tot bé»

La cantant ha revelat que el seu marit es troba millor de l'artrosi crònica que pateix

Alaska ha parlat de l'estat de salut de Mario Vaquerizo
Alaska ha parlat de l'estat de salut de Mario Vaquerizo | INSTAGRAM

 

Fa pocs mesos, Mario Vaquerizo feia públic que patia artrosi crònica, una malaltia per la qual haurà de seguir un tractament de per vida. El marit d’Alaska no ha encaixat gens bé aquesta situació, i tal com afirmava en algunes entrevistes, no està passant pel seu millor moment. És per això que amb motiu de la presència de la seva dona al 50è aniversari del Parc d’Atraccions de Madrid, Alaska ha estat entrevistada i preguntada pels ànims de Mario Vaquerizo i pel seu estat de salut actual.

 

A les preguntes dels periodistes, interessats per la salut del cantant de Nancys Rubias, Alaska ha tranquil·litzat els mitjans amb les següents declaracions: «Està millor. Un cop passada la fase aguda del dolor, ja està tot bé. (...) Està amb la rehabilitació i a partir d’ara, començarà a fer una mica d’exercici per a recuperar la musculatura perquè se li ha quedat...». També ha explicat que Mario haurà de posar-se seriós i cuidar-se bé la resta de la seva vida, fer rehabilitació i realitzar exercici.

 

Alaska ha parlat sobre el seu home i la seva salut
Alaska ha parlat sobre el seu home i la seva salut | INSTAGRAM

 

El dia a dia amb la malaltia

La premsa també s’ha interessat per saber com afronta la parella aquest nou entrebanc i com és el seu dia a dia, ja que ara Alaska s'ha de fer càrrec del seu home i exercir un nou paper com a infermera, a la qual cosa ella ha contestat: «Sóc bona com a infermera, l’única cosa que em desespera és que ell es desesperi. (...) Ell és molt bon pacient perquè si un metge li recepta una pastilla, se la pren, però quan aquesta no produeix l’afecte que ell vol, es desespera».

També et pot interessar...