El moviment de Mila Ximénez que ha deixat bocabadat Jorge Javier i portarà molta cua

La col·laboradora és una gran amiga de Jorge Javier, però també sent un gran amor per les Campos

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Mila Ximénez està dividida en la guerra entre Jorge Javier i les Campos | Twitter (@lecturas)

Dissabte passat, 26 de desembre, Jorge Javier Vázquez se sotmetia al 'Poli Deluxe' tornant-li a declarar la guerra al clan Campos. El presentador de 'Sálvame' no va dubtar a contestar a totes les preguntes sobre María Teresa Campos i les seves filles sabent que les seves paraules no serien ben assimilades. A més, Jorge Javier es va asseure a 'Sábado Deluxe' dies després que des del seu blog de 'Lecturas' fos molt crític amb Terelu Campos, a qui va arribar a qualificar de «ridícula».

Aquesta nova polèmica amb les Camps esquitxa especialment a Mila Ximénez. La col·laboradora, que no està passant pel seu millor moment a causa del càncer de pulmó que li van diagnosticar fa uns mesos, ha trobat en Terelu el seu major suport i està dividida entre Jorge i la filla gran de María Teresa Campos.

Mila Ximénez entre dues aigües

Quan entre un grup d'amics sorgeix algun conflicte, sempre hi ha algú que es queda al mig. Això és precisament el que li està ocorrent a Mila Ximénez en la disputa entre Jorge Javier i Terelu Campos. L'exdona de Manolo Santana manté una excel·lent relació amb totes dues parts i ha intentat mediar perquè tot se solucioni.

Aquest mateix dilluns, Mila confessava que li resulta molt difícil veure la tensió entre Jorge i Terelu i lamentava «no poder compartir-los». Li encantaria poder sortir amb els dos alhora i recordava les vegades en les quals s'ajuntaven: «No t'ho pots passar millor. Anàvem a sopar amb Raúl, amb Valldeperas, amb tots… I jo aquestes coses trobo molt a faltar».

Ximénez intenta intervenir entre les dues parts per a intentar calmar els ànims: «A vegades hi ha expressions de Jorge Javier... Jo li vaig dir que el fons és bo, i li vaig dir que Terelu Campos ha de deixar de defensar la seva filla» explicava al mateix temps que assegurava que procurava no entrar molt en el tema. «Terelu evita sempre parlar-me de Jorge Javier i del programa. Sé que Jorge Javier li té molt més afecte del que ell reconeix, però sé que hi ha coses d'ella que li posen molt nerviós» reconeixia.

«Terelu és una magnífica amiga»

Aquestes no han estat unes dates gens bones per a Mila Ximénez. La col·laboradora afrontava el seu primer Nadal en solitud sense comptar amb la companyia de la seva filla, Alba Santana, i els seus néts, confinats a Londres. Davant aquesta situació, Terelu Campos va voler tenir un detall amb la seva amiga que aquesta va agrair enormement.

La filla de María Teresa Campos va decidir que Mila mengés el mateix menú que elles el 24 i 25 de desembre i així li ho va fer arribar: «He menjat el menú de les Campos, perquè havia quedat per a menjar amb elles el 25, però no em trobava bé, i Teresa també és molt poregosa com jo», explicava Mila.

Com no podien passar el dia de Nadal juntes, Terelu Campos va voler que la seva amiga sentís la seva proximitat i no va dubtar a fer-li arribar el seu menjar al seu domicili: «És al·lucinant, perquè em va venir la persona que treballa amb Terelu amb tot el que havien menjat» explicava Mila lloant el gest de la col·laboradora de 'Viva la vida' en un intent que la seva amiga no se sentís tan sola.

El gest de Terelu va ser ben rebut per Mila, qui no va dubtar a agrair-li públicament el que va fer per ella: «Terelu és una magnífica amfitriona, una magnífica amiga, va estar pendent de mi tot el dia i tota la nit. Vaig tenir una nit estranya i un dia estrany i em vaig cagar en tot el possible, i sé que ho van passar bé, ho van passar tranquil·les».

Unes paraules que sens dubte deixen clar el gran afecte que sent Mila per Terelu i que deixen a Jorge Javier Vázquez als peus dels cavalls en el seu enfrontament amb el clan Campos.


Comentaris

envia el comentari