La col·laboradora de televisió Mila Ximénez passejant amb mascareta per Madrid, 2020

«Mila Ximénez se surt amb la seva, però la seva filla Alba la posa al seu lloc»

Alba Santana es bolca amb Mila Ximénez i no està disposada a permetre que la seva mare s'enfonsi en la pena i es rendeixi

Fa molt de temps que Mila Ximénez no apareix pel programa on treballava, 'Sálvame', ni pels passadissos de Telecinco. Com bé s'ha dit moltes vegades, el motiu no és altre que l'excol·laboradora no travessa pel seu millor moment. I és que fa uns quants mesos li van detectar un tumor en un pulmó amb metàstasi i es troba en tractament.

 

No obstant això, una de les seves amigues i companyes, Terelu Campos, ha estat molt pendent de la periodista tot aquest temps, mitigant els dubtes sobre l'estat de salut de la periodista i responent públicament com es troba Mila. Terelu Campos ha confessat que l'escriptora té els seus més i els seus menys, ja que hi ha dies que té molt mal i insisteix a rendir-se.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Però la seva filla Alba, que no li balla l'aigua, li ha posat les piles, per la qual cosa Mila ha promès que lluitarà per ella contra el càncer que pateix. «La injecció més gran de vida que rep Mila és quan ve Alba. Amb els altres se surt més amb la seva, però l'Alba la posa ferma, i això està bé de tant en tant», ha assenyalat la filla de la presentadora.

 

Mila compta amb el suport i escalf de tots els que l'estimen, els qui es mantenen al seu costat per fer-li aquest camí més fàcil i transmetre-li positivitat. Tanmateix, segons les paraules de Terelu, «els seus germans l'han ajudat moltíssim» i s'han bolcat en tenir cura de l'excol·laboradora. De vegades, cal ajudar Mila Ximénez perquè no es rendeixi ni s'enfonsi emocionalment, com li pot passar a qualsevol persona que hagi de lluitar en aquest tràngol. I és que l'estat anímic de la periodista és fonamental en aquesta cruïlla.

 

«Hi ha vegades que un entra en una espiral de pensar que no passarà i això influeix moltíssim alhora que tot funcioni millor», va explicar Terelu a una exclusiva per 'Lecturas'. «Sempre li he dit que no es pot estar feliç cada dia, és natural que un tingui un dia dolent, un dia que estigui desesperada, amb dolors», va afegir la col·laboradora.

L'estat de salut de Mila Ximénez

Tal com explica la seva amiga, Terelu Campos, Mila Ximénez està «ara molt millor» i és que va confessar que hi va haver un moment en què van saltar les alarmes entre l'entorn de l'escriptora. «Hi ha hagut un moment que m'he preocupat, no mentiré», ha revelat Terelu, però, ella té molt clar que no se separarà de Mila i li ofereix el seu suport per a tot el que necessiti.

 

No obstant això, amb la discreció que caracteritza a la germana gran de les Campos pel que fa al tema de Mila Ximénez, ha exclamat que està feliç perquè ha sentit dir que la periodista està disposada a lluitar per la seva filla. «Quan vaig llegir l'altre dia que lluitarà per Alba, vaig dir: 'Estic contenta'», va assegurar emocionada.

 

A més, li va llançar un consell a la seva amiga: no sumir-se en les penúries i treure força per seguir viva. Així també, va afegir: «És cert que cal superar-se per no entrar en aquesta espiral del 'no em trobo bé' i vaig ficant-me aquí, en aquest cercle viciós». Terelu s'ha estrenat com a 'blogger' a 'Lecturas', i promet generar molt enrenou. Segur que a través d'ella podrem conèixer com evoluciona Mila Ximénez referent a la seva malaltia i què fa Alba perquè la seva mare no perdi l'esperança.