Rocío Carrasco amb expressió de dolor

'Jo no et crec Rocío Carrasco, s'han desmuntat totes les teves mentides'

La filla de la Jurado s'asseurà la setmana que ve a Telecinco per aclarir tots els dubtes provocats pel documental

Rocío Carrasco necessitava explicar la veritat per a continuar viva. Però allò que no podia imaginar és que el seu anhelat testimoniatge acabaria convertint-se en el seu pitjor enemic. Molts periodistes asseguren que no està sent sincera. I fins i tot, tenen proves que desmunten el seu suposat intent de suïcidi. 

Carlota Corredera, presentadora del documental de Rociíto, ha definit als seus detractors com a «negacionistes de la violència de gènere». Aquest comentari ha despertat la repulsa de molts espectadors, i no han trigat a mostrar la seva indignació a través de les xarxes socials.  

Un dels tertulians que més dur ha estat amb la filla de la Jurado és Alessandro Lequio. Treballa diàriament en ‘El programa de Ana Rosa', i té un interès especial per desmuntar la veritat de Rociíto. Està convençut que la veritable víctima d'aquesta història no és ella, sinó Antonio David Flores.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Rocío ha estat vint anys assetjant-li judicialment, i la justícia ha donat la raó a aquest senyor», defensa el col·laborador en un to molt categòric. Ana Rosa Quintana no està d'acord amb aquesta teoria, i considera injust el linxament que està sofrint la nova estrella de Telecinco.  

No obstant això, els espectadors cada vegada estan més prop d'Antonio David. Molta gent no s'ha cregut el testimoniatge de Rociíto, i exigeixen que els jutges prenguin mitjanes contra el seu atreviment.   «Jo no et crec Rocío Carrasco, s'han desmuntat totes les teves mentides», escriu un usuari de Twitter. Molts internautes s'han sumat a aquest corrent, i ja hi ha un exèrcit de detractors disposats a destrossar a la filla de la Més Gran.  

Per part seva, Antonio David Flores prefereix mantenir-se al marge. Des que Telecinco va estrenar el documental i va decidir acomiadar-lo, ha parlat amb la premsa en comptades ocasions. Exigeix respecte, i no consent que ningú posi en dubte la seva innocència abans d'hora.  

Rocío Carrasco perd el seu tron a Telecinco 

‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’ ha estat un de les estrenes més vistes de Telecinco. Però, segons han anat emetent episodis, l'audiència ha perdut interès. El primer capítol va registrar un rècord en la cadena: cinc milions d'espectadors.  

Alguns presentadors, com Jorge Javier Vázquez o Carlota Corredera, van convertir a Rocío en una estrella. Però la seva obstinació ha acabat avorrint a l'audiència, i la filla de la Jurado ha perdut tres milions de seguidors.   Els últims lliuraments únicament han estat vistos per dos milions de persones. Una dada molt per sota del que s'esperava d'ella.  

Per aquest motiu, s'ha vist obligada a sortir del seu refugi i donar la cara en directe. Rociíto s'asseurà en el plató per a resoldre els dubtes que estan sorgint sobre el seu testimoniatge. 

Mentrestant, els seguidors d'Antonio David han aprofitat per a demostrar que no està comptant la veritat. «Rocío, jo no et crec» es va convertir en la frase més escrita en Twitter.  Els detractors de Rociíto no tenen por. Estan disposats a arribar fins al final, i no consenten que es converteixi en la víctima d'aquesta història.  

«El documental ha perdut espectadors perquè estan enganyant l'audiència», escriu un internauta. Gran part del públic està convençut que Antonio David tornarà a televisió, i tots esperen que desmunt la versió de la seva exdona.   

Alguns periodistes asseguren que, una de les raons per les quals Rocío està perdent seguidors és perquè s'ha obstinat a mitificar la figura de Fidel Albiac, el seu marit.  

La filla de la Jurado assegura que Fidel sempre ha estat al seu costat de manera desinteressada, i ha estat l'únic que no ha tingut por a Antonio David. «Mai m'ha demanat res a canvi», declara en el seu documental. Li estarà recolzant també en aquests difícils moments?