Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Mila Ximénez ja és a casa: Terelu Campos revela com està

La filla de María Teresa Campos ha trencat amb els rumors i assegura que Ximénez ha estat ingressada per sotmetre's a unes proves

Els col·laboradors de 'Sálvame' ja poden respirar tranquil·ls; Mila Ximénez ha rebut l'alta de l'hospital i ha pogut tornar a casa. Una de les seves millors amigues, Terelu Campos, està molt pendent de l'estat de salut de la col·laboradora i ha volgut tranquil·litzar tothom amb un missatge: «Tranquils, està bé».

Mila Ximénez ingressada per sotmetre's a unes proves

Mila Ximénez està en tractament contra el càncer de pulmó des del juny del 2020, des de llavors el seu estat de salut ha patit alts i baixos. Aquesta vegada, els metges li haurien recomanat que es quedés al centre mentre li feien les proves. Ara bé, aquest ingrés ha generat tota mena de rumors.

Terelu Campos és un dels grans suports de Mila Ximénez. La filla de María Teresa Campos ha estat en tot moment al costat de Mila per donar-li ànims i ajudar-la en tot el que necessita. És per això que ha volgut trencar amb els rumors sobre l'ingrés de Mila i ha assegurat que «només han estat unes proves».

Tot i la preocupació que ha generat l'ingrés de Mila, la seva amiga ha aclarit que ha estat una hospitalització rutinària perquè «calia passar una sèrie de proves». De fet, Mila Ximénez ja és a casa recuperant-se i ha tornat a la normalitat.

Tot i això, cal recordar que Mila s'ha plantejat llançar la tovallola en més d'una ocasió i és per això que l'ingrés ha fet saltar totes les alarmes. La col·laboradora va començar la lluita contra el càncer amb molts ànims i esperances, però el seu estat d'ànim també s'ha vist afectat. 

Tal com informen fonts del seu entorn, la col·laboradora està descansant uns dies a casa seva fins que es reincorpori pròximament a la feina. 

Acompanyada pels seus companys

Durant aquests dies que ha estat ingressada, molts dels seus companys li han enviat missatges de suport. Una de les primeres persones a fer-li arribar el seu afecte ha estat Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos, que li ha dedicat una fotografia amb el següent missatge: «Cuida't molt i sigues molt forta, t'envio tota la meva energia». D'altra banda, Kiko Hernández també li ha enviat «moltíssima força» amb un tendre missatge: «T'estimo i no et deixaré anar de la mà».

El missatge més comentat ha estat el de la col·laboradora Belén Esteban, que ha publicat una fotografia de les dues amb la cançó de Manu Carrasco 'Qué bonito es querer'. Una altra col·laboradora de 'Sálvame', Anabel Pantoja, s'ha sumat a les mostres d'afecte amb una fotografia en què apareixen participant a 'GH VIP'.

Lluitant contra el càncer

A Mila Ximénez van diagnosticar-li càncer de pulmó el juny de 2020, i des de llavors segueix un tractament. Aquesta vegada, els metges han considerat que per sotmetre a unes noves proves, calia que fos ingressada a l'hospital. Afortunadament, el dimecres, 31 de març, Mila va tornar a casa i ara pot recuperar-se amb tranquil·litat abans de la seva reincorporació a la feina.

L'estat de salut de la presentadora segueix sent greu, però és una bona notícia que ja estigui a casa. Ara caldrà seguir pendents de l'evolució de la malaltia i esperar que acabi de recuperar-se a casa acompanyada de la seva família.