Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Mila Ximénez: continuar el tractament i tot el que suposa o deixar de viure

La col·laboradora de 'Sálvame' ha tornat a plató i assegura que «jo tinc molta força, però cada vegada em costa més treure-la i aixecar-me»

El passat 16 de juny Mila Ximénez ens sorprenia explicant davant de càmeres que li havien diagnosticat càncer de pulmó. «Tot i que em feia molt mal l'esquena, vaig anar a treballar a 'Sábado Deluxe' i em van haver de posar una injecció per al dolor», explicava Mila.


«L'endemà vaig anar a fer-me una ressonància perquè pensava que tenia un pinçament, però resulta que tinc càncer de pulmó, un tumor. M'ho tractaran, està diagnosticat. Faré químio i radioteràpia perquè el càncer no segueixi ratificant i s'adormi», explicava. Amb aquestes paraules, Mila iniciava la batalla contra el càncer.

 

Després de recuperar-se del tractament i recuperar les forces, la sevillana va tornar al seu lloc de treball, però no per molt temps. Mila ha estat diverses setmanes absent fins que aquest mateix dimarts ha decidit tornar al plató de 'Sálvame'. És més, la col·laboradora ha explicat quin ha estat el motiu de la seva absència: «He estat un mes al llit sense moure'm. Tenia ganes de tornar; sé que la gent ha estat preocupada i jo també».

 

Mila viu una etapa molt complicada, amb molts obstacles. Segons manifesta, el seu estat de salut està empitjorant. «Tot es decideix en dues setmanes. S'ha complicat una de les zones i em faran un TAC. Depenent d'això, prendré una decisió. Escoltaré a la meva doctora i decidiré», ha conclòs. Ara bé, assegura que «no tinc por».

 

No obstant això, ha de prendre la decisió de la seva vida: lluitar o deixar-se vèncer. «O continuo o decideixo no continuar vivint així. El que m'ha passat aquest mes no és vida. Jo tinc molta força, però cada vegada em costa més treure-la i aixecar-me», ha confessat al programa.

Qualitat de vida abans que el tractament

Assimilar ser un pacient d'oncologia no és fàcil, però Mila s'ha armat d'esperança i ha tret totes les seves forces per superar el càncer. Tot i això, els dolors que pateix li estan complicant les seves ganes de seguir lluitant contra la malaltia i té molt clar que no vol viure sense benestar.

 

«A mi m'agrada viure, però m'agrada viure amb qualitat de vida. Si em diuen que això durarà poc temps, doncs jo m'organitzo. No sé el que faria, però sé que estic preparada», s'ha sincerat. «Si em diuen que això serà llarg i que no saben si funcionarà, s'acabarà el tractament. El que duri: me'n vaig de viatge, m'agafo una casa al camp, però jo no continuaré així», ha afegit contundent.

 

L'ex concursant de 'realities' de convivència, com 'Supervivientes' i 'Gran Hermano Vip', ha explicat que és una decisió que ha pres després de dialogar molt amb ella mateixa. «És una reflexió que em faig cada dia», manifesta.

La col·laboradora demana compassió als seus companys

L'estat de salut de la periodista té als seus companys de professió molt preocupats i fins i tot els fotògrafs intenten aconseguir fotografies seves. És per això que ha demanat que respectin la seva intimitat i que comprenguin que no té forces per atendre'ls. «Són moltes sessions, esteu tot el dia a la porta. Si poguéssiu evitar-ho, em faríeu la vida més fàcil. Passo sis hores en un hospital i estic cansada», explica.

 

Esperem que la col·laboradora es recuperi ben aviat i torni a gaudir del seu treball i dels seus companys de 'Sálvame'. 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.