Àlex Casademunt en un primer pla mirant fixament a l'objectiu de la càmera

Rocío, la presentadora que va deixar tirat Casademunt just abans del casament

El cantant va quedar-se molt tocat amb la separació

Aquest matí ens hem despertat amb una notícia que ens ha impactat a tots: la defunció d'Àlex Casademunt, de 39 anys. Un accident de trànsit és el que s'ha emportat la vida del cantant que forma part de la nostra vida. I és que es va convertir en un dels concursants més carismàtics de la primera edició d’ 'Operación Triunfo’

Els seus familiars, amics i companys de programa estan absolutament enfonsats. I així també ho estan les persones que han estat al seu costat en algun moment de la seva existència. Entre aquestes es troba segur Rocío Muñoz Morales.

Aquesta és una presentadora amb la qual aquell va tenir una relació de quatre anys i mig i amb la qual va estar a punt de passar per l'altar. No obstant això, les noces no va arribar perquè ella va trobar l'amor en un altre home. En concret, en l'actor italià Raoul Bova, conegut pels seus papers en pel·lícules com‘Bajo el sol de la Toscana' (2003).

Qui és Rocío Muñoz?

32 anys són els que té en aquest moment la que fos parella d'Àlex. Va néixer a Madrid i ha desenvolupat la seva carrera tant com ballarina professional com model i presentadora de televisió. És més, fins i tot com a actriu.

Així, ha treballat per a prestigioses revistes de moda com a 'Elle' o 'Vogue' i fins i tot ha participat en diferents pel·lícules i sèries tant espanyoles com italianes. En concret, els seus papers més significatius han estat en produccions televisives com 'Ángel o Demonio' o la italiana 'A un paso del cielo'.

No obstant això, al nostre país és coneguda, sobretot, perquè co-va presentar en 2018 en La 1 el programa 'Bailando con las estrellas', al costat de Roberto Leal.

El començament de la seva història d'amor

Rocío Muñoz Morales i Àlex Casademunt es van conèixer en 2005 gràcies al programa 'Mira quien baila!'. En aquest, ell era concursant, mentre que ella va exercir com a ballarina i professora.

Les espurnes van saltar entre ells des del primer moment i temps després de l'espai van iniciar una relació sentimental que va durar quatre anys i mig. Tan feliços estaven que fins i tot van arribar a tenir plans de noces. No obstant això, aquests mai van arribar a fer-se realitat El motiu? Que la madrilenya es va enamorar perdudament de l'actor italià Raoul Bova, mentre que treballaven junts en el rodatge de la pel·lícula 'Immaturi'. Actor aquest que, al seu torn, estava casat i era pare. D'aquí ve que el romanç de la parella fos un autèntic escàndol a Itàlia.

Una polèmica separació

Casademunt, a més de trist, es va sentir molt ferit pel que havia succeït amb la que anava a convertir-se en la seva dona. D'aquí ve que no va dubtar a concedir una entrevista temps després a una revista italiana, 'Chi', que va causar una gran polèmica al país.

En aquesta va deixar clar que la ruptura amb la presentadora s'havia produït per una infidelitat d'ella i, a més, va realitzar un advertiment a Bova. Així, li va indicar: «Protegeix a Rocío perquè, abans o després, la recuperaré de nou. S'avorrirà de tu perquè ets massa major». I és que el citat actor italià és disset anys major que ella.

No obstant això, Àlex Casademunt mai va aconseguir tornar amb Muñoz. Això d'ella i Raoul era un amor de veritat i profund. Tant és així que des de llavors mantenen una relació sòlida. És més, s'han convertit en una de les parelles més fermes d'Itàlia, on tots dos compten amb gran popularitat i no deixen de treballar. Un amor el seu fruit del qual han tingut dues filles: Luna, de sis anys, i Alma, de tres anys.

És clar que Rocío i el cantant d’ 'OT' no van acabar bé ni moltíssim menys. No obstant això, segur que avui està absolutament impactada i trista per la defunció de l'home amb el qual va compartir part de la seva vida.