YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La princesa que farà ombra a Elionor a l'internat: la seva nova companya

La princesa Elionor estudiarà en un exclusiu internat de Gal·les amb la princesa Alèxia d'Holanda

Primer pla de la Princesa Elionor
La princesa Elionor no serà l'única monarca de l'internat on marxa a estudiar | GTRES

La princesa Elionor anirà a estudiar a un exclusiu internat de Gal·les. Situat en un castell, l'Atlantic College, acull a 360 joves de més de 90 països de totes les classes socials, cultures, religions i idiomes. Tot i això, la futura hereva del tron no serà l'única monarca dins l'internat. 

Els reis Guillem i Màxima d'Holanda, han comunicat que la seva segona filla, la princesa Alèxia d'Holanda, també serà estudiant de l'Atlantic College. La casa reial Holandesa ha confirmat la notícia aquest mateix dimarts a través d'un comunicat. Així doncs, la jove seguirà els passos del seu pare, que també va estudiar en aquest internat entre 1983 i 1985, per acabar finalment els seus estudis a la Universitat de Leiden.

Actualment, la princesa Alèxia d'Holanda estudia al centre Christelijk Gymnasium Sorghvliet, a La Haia. No obstant això, l'any vinent compartirà pupitre amb la futura hereva del tron d'Espanya. Per contra, la filla gran dels reis dels Països Baixos, no estudiarà a Gal·les; la jove continuarà els seus estudis de batxillerat al Sorghvliet. 

Alexia d'Holanda amb la seva mare somrient
Alèxia d'Holanda serà la nova companya de la princesa Elionor | GTRES

Sempre s'ha dit que la filla petita dels reis dels Països Baixos es caracteritza pel seu caràcter, les seves aparicions espontànies i expressives, just el contrari que la seva germana, que sempre ha tingut fama de ser més introvertida, possiblement per la pressió que pateix per ser la futura hereva del tron.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Dos monarques, un mateix internat

Sens dubte, Elionor serà un gran suport per a la princesa Alèxia d'Holanda. Totes dues saben què vol dir estar vigilades les 24 hores i sota l'ull de la crítica més ferotge. Les dues entraran en aquest internat a finals del mes d'agost o a principis de febrer.

Tot i que l'Atlantic College de Gal·les ja compta amb dos monarques, des del centre han assegurat que aquestes no tindran un tracte especial. «Per a mi és una estudiant més, una estudiant d'Espanya. Compartirà habitació amb altres tres estudiants de diferents orígens amb les quals haurà de posar-se d'acord», explica el director de l'escola per a la revista 'Lecturas'.

A més, també ha volgut deixar clar que la princesa Elionor no podrà viatjar a Espanya durant el curs escolar. «Ara mateix no s'han permès sortides més enllà del descans de Nadal, perquè és una data familiar important. Aïllem als alumnes per evitar contagis. Els pares tampoc poden visitar el campus. En cas que Elionor hagi de viatjar a Espanya, els pares hauran de fer una sol·licitud formal i exposar els motius, encara que recomanem que els alumnes es quedin al campus», assegura.

Així doncs, tant Elionor com Alèxia seguiran les mateixes rutines que la resta d'alumnes. Les dues començaran les classes a les 8:00 h i les finalitzaran a les 13:10 h. A més, podran gaudir d'excursions al teatre i altres esdeveniments d'oci. Els seus estudis seran complementats amb dues hores a la setmana de serveis comunitaris, dues hores d'esport i dues hores d'activitat creativa.


Comentaris

envia el comentari