La milionària situació econòmica d'Iker Casillas i Sara Carbonero

La parella té diverses empreses que compaginen amb les seves respectives professions, que són el futbol i el periodisme

Sara Carbonero i Iker Casillas

La parella ha consolidat la seva família a Porto | La Coctelera

Iker Casillas s'ha emportat un ensurt dels forts. L'infart de miocardi patit el passat cap de setmana ha aturat la seva vida i, si més no, ha fet que la seva família miri la vida des d'una altra perspectiva. Tal com va explicar el porter del Porto durant l'atenció als mitjans a la seva sortida de l'hospital, no sap quan podrà tornar a estar en actiu, si seran dues setmanes o dos mesos.

Però, va assegurar, això és el que menys li preocupava, i que ara els seus esforços havien de centrar-se a cuidar de la seva salut, fer repòs i no estressar-se. Però a banda de tornar o no a la vida d'esportista en actiu, una altra de les opcions és que el que va ser porter del Reial Madrid i la Selecció Espanyola de Futbol, es retiri definitivament del món de l'esport. Casillas té ja 38 anys i poca cosa més a demostrar professionalment. 

Una carrera envejable amb poc més a aconseguir

Ha tingut la sort de guanyar dues Eurocopes, un Mundial i tres Lligues de Campions. A més a més, personalment està passant per un bon moment familiar després de consolidar la seva llar i la seva família junt amb la seva dona, Sara Carbonero. Ambdós s'han adaptat a la perfecció a la seva nova vida a Porto, i allà estan veient créixer als seus fills, Martín i Lucas. Però per si tot això fos poc, si Casillas decidís no tornar a jugar a futbol, si una cosa està clara, és que penúries econòmiques no passaria.

I és el que el porter és també un empresari molt rendible. Cal recordar que Casillas tenia negocis amb els seus pares, i que l'any 2010 van decidir dissoldre la societat que compartien i que llavors donava un patrimoni de 30 milions d'euros. Casillas els hi va pagar 9 milions i es va comprometre a passar-los un sou mensual de 9.500 euros fins a l'any 2035. D'altra banda, el futbolista també té empreses com 'Ikerka SL', dedicada a l'explotació dels seus drets d'imatge i a la inversió immobiliària amb un patrimoni que supera els 12 milions d'euros.

Iker Casillas amb Cristiano Ronaldo
Iker Casillas té diversos negocis | Twitter

 

Els negocis de la família Casillas-Carbonero

Tanmateix, té beneficis amb 'Casillas World SL', creada el juny del 2015 i que es dedica fonamentalment a la representació, assessorament i intermediació de professionals. Aquesta empresa, en dos anys, va doblar els beneficis d'1.025.000 euros a 2.335.694. A l'altra cara de la moneda es troben altres negocis del futbolista, que no són tan rendibles en l'actualitat, com 'Ikerfer1981', amb cap ingrés el 2016, i 'Casillas Fútbol&Marketing', inactiva des del 2018.

Per la seva banda, Carbonero també ha iniciat nous projectes empresarials i és cofundadora de la marca de roba 'Slow Love' que suma una facturació d'1,2 milions d'euros. La periodista també té l'agència de publicitat 'Sudáfrica SL', que ha donat 130.000 euros de benefici. Per tant, sumant els negocis del matrimoni es pot calcular que el seu patrimoni ascendeix a diversos centenars de milions d'euros que, de ben segur, donaran la tranquil·litat econòmica que la família necessita. Amb tot aquest coixí, Casillas se centra ara en la seva única preocupació: la seva salut.

Sara Carbonero i la seva amiga Isabel Jiménez
Sara Carbonero té la seva marca de roba | INSTAGRAM

 


Comentaris

envia el comentari