ÚLTIMA HORA

❌ Darias adverteix que les manifestacions del 8-M «no tenen lloc» a causa de la pandèmia

Iker Casillas es retira de manera definitiva del futbol

Accepta l'oferta per formar part de la directiva del Porto

Iker Casillas penja els guants | PORTO FC

Iker Casillas ha pres la decisió més complicada de la seva vida. Un dels millors porters de la història de futbol es retira. Segons el diari portuguès 'Record', el madrileny ha acceptat l'oferta del Porto, que li ha proposat formar part de la directiva del club. D'aquesta manera, Casillas ja no jugarà més a futbol com a professional.

Un infart que va commocionar el futbol

El món del futbol es quedava ara fa unes setmanes amb l’ai al cor en saltar la notícia que Iker Casillas, un dels jugadors més estimats i populars de l’esport espanyol, havia estat ingressat d’urgència després de patir un infart durant l'entrenament amb el Porto. Afortunadament, tot va quedar en un simple ensurt, i unes hores després el mateix protagonista confirmava els millors presagis amb una publicació a Instagram on feia patent que seguia «amb les forces intactes».

Amb tot, l’incident patit per l’exporter del Reial Madridcomportarà una sèrie de canvis i conseqüències en la vida de l’esportista, la més important, el seu pas al costat per deixar de ser jugador de futbol professional.

Iker va firmar una renovació amb el Porto fins al 2020

Iker ja està a punt de complir 38 anys, però això no va impedir que unes setmanes enrere firmés una renovació amb el club portuguès que el vinculava amb l’equip, com a mínim, fins a l’any 2020.

El porter seguirà vinculat al club, però sense jugar

El porter seguirà vinculat al club, però sense jugar | España Diario

 

La decisió hauria estat presa pel bé del mateix Casillas, ja que des del club consideren tota una fita que el madrileny hagi sobreviscut a l’infart. A falta d’un diagnòstic més rigorós, s’espera que amb el pas del temps l’excapità de la Selecció Espanyola pugui tornar a fer vida normal, però haurà d’evitar totes aquelles activitats que suposin un risc pel seu estat de salut.

Evidentment, jugar de manera habitual ha quedat totalment descartat. Malgrat això, Casillas seguirà vinculat al seu actual club, si bé amb un altre càrrec que li permetrà gaudir d’un estil de vida més tranquil. 


Comentaris

envia el comentari