Primer pla de Rocío Carrasco

La millor amiga de Rocío Carrasco dona la cara: «Saps que Antonio David sobrava»

Alba Carrillo no s'ha contingut i ha respost Ortega Cano amb una gran indirecta

Rocío Carrasco torna a ser tema de conversa després de l'homenatge que va fer en honor a la seva mare i del qual la resta de la família va opinar ràpidament.

Un dels grans afectats tornava a ser Ortega Cano. El torero entrava en directe a 'Viva la vida' per donar la cara pels seus fills, que van ser exclosos deliberadament de l'esdeveniment per part de Rociíto.

El vidu de La Jurado confessava que veient l'homenatge «es va endur una grata sorpresa» perquè va ser un especial molt respectuós amb la memòria de «la més gran».

Rocío Carrasco durant el programa homenatge a Rocío Jurado.
Rocío Carrasco durant el programa homenatge a Rocío Jurado. | Telecinco 

No obstant això, no perdona a Rocío Carrasco el fet que l'hagi esborrat de la vida de la seva dona, tal com assenyalava la mateixa Gloria Camila.

«De vegades eviten l'existència del meu pare a la vida de la meva mare», retreia la jove a Rocío. Quant a la seva presència en l'homenatge, Ortega Cano deixava molt clar que «no hi hauria anat, per què diré el contrari».

«M'ho imaginava pitjor; ho vaig veure bé, amb respecte. Això és el més important. La veritat és que vaig veure el programa sencer i em va distreure», explicava el destre mantenint-se en una postura conciliadora.

«Em vaig emocionar quan la vaig sentir a ella parlar de José Ortega Cano. Ja és hora que tinguin una mica de respecte a la meva vida personal. Com a espectacle, el vaig veure molt bonic», apuntava.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco emocionada a plató. | Telecinco 

Encara que, igualment, remarcava que durant l'especial va trobar a faltar «José Fernando i Gloria Camila, també Rocío i David Flores».

Alba Carrillo carrega contra Ortega Cano

Els dos primers també són fills de «la més gran» i els segons els seus nets, que adorava. «Som família», tancava sense deixar cap dubte.

Sobre la manera de ser de Gloria i Rocío Flores, que no s'aixafen davant de ningú i han demostrat una gran fortalesa, explicava que: «Són molt madures. La vida els ha fet així. La situació que han viscut ha estat més dura que una altra cosa».

Ortega Cano sostenia també que no pensava involucrar-se dins de la relació de la seva filla Gloria i Rociíto.

Rocío Carrasco a l'homenatge de Telecinco a la seva mare
Rocío Carrasco amb un vestit de la seva mare. | Mediaset

«És cosa seva que es truquin», assenyalava. «Jo no puc obligar que facin res en contra de la seva voluntat. Potser hi haurà algun moment en què ho facin, no se les pot obligar».

Unes paraules no han agradat ni a Carrasco ni al seu entorn. Tant és així, que una de les millors amigues de Rocío, Alba Carrillo, ha donat la cara per la seva amiga.

La model ha volgut respondre el torero i ho ha fet amb una gran indirecta, recordant-li un dels motius pels quals Rociíto decidia allunyar-se'n. I tot té a veure amb la presència d'Antonio David dins el clan.

«També sobrava que convidessis Antonio David al teu casament», ha manifestat. De fet, l'exguàrdia civil i els seus fills van ser un dels grans protagonistes de l'enllaç d'Ortega Cano amb Ana María Aldón.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
José Ortega Cano ha parlat sobre l'homenatge a Rocío Jurado. | Europa Press 

A més, Carrillo també qüestionava que la família hagués anat gratis a l'homenatge a la televisió, tal com defensaven.

«Escolta, que treballes al mateix espai físic, a Mediaset. I t'han de pagar per anar a un homenatge a una de les persones més importants de la teva vida?», retreien a la filla d'Ortega Cano.

«Aquí l'única que està cobrant és la meva germana», atiava Gloria Camila. «Perquè estic segura que sense cobrar, aquests contenidors no s'obririen».

«És absurd! Jo seria incapaç de demanar alguna cosa en relació amb Rocío Jurado», assegurava Rosa Benito.

Encara que ella intentava salvar la situació al·legant que «no ha criticat mai Rocío Carrasco, sinó el programa que s'ha fet... Deixem de recordar el que és dolent», demanava.