Primer pla de Sandra Barneda somrient

«Que bé ho hem fet»: L'engany de Sandra Barneda i la mare de Rosario

La presentadora ha compartit imatges inèdites del proper episodi de 'La isla de las tentaciones'

 A l'últim programa de 'La isla de las tentaciones' es va emetre un avançament del proper episodi, que ve carregat de sorpreses, però el que més va sorprendre va ser la imatge final.

S'hi pot veure com Charo, la mare de Rosario, travessa la galeria plena de torxes que connecta amb la platja on fan les fogueres per a tenir una conversa amb Álvaro.

La mare de Rosario arribant a la foguera
La mare de Rosario arribant a la foguera | Telecinco

Ahir a la nit, al plató, la dona va voler explicar com va viure aquella experiència. Abans de donar-li pas, Sandra Barneda va demanar als col·laboradors que opinessin al respecte.

«Mai a la vida m'hauria imaginat veure una sogra passant per aquest passadís», va dir Suso, i va fer riure la resta de tertulians.

«Jo tampoc. Quan m'ho van dir, vaig pensar: "no pot ser"», va confessar la presentadora. «Creadors, que perversos sou», va dir tot seguit.

«Que bé que ho hem fet, Charo»

Després de conèixer les primeres impressions d'alguns dels col·laboradors, Sandra Barneda va voler posar en valor que tant ella com Charo havien fingit.

«Que bé que ho hem fet, Charo, fent com que no ens coneixíem», va manifestar. «Clar, l'única que sabia com es deia eres tu. A la resta no us coneixia».

La periodista va aprofitar l'ocasió per a recordar com els organitzadors de 'La isia de las tentaciones' van viure el viatge de Charo cap a l'illa.

«Aquell moment, aquell viatge… Que atrevida. Pensàvem que t'havies perdut a l'aeroport de la República Dominicana i que no arribaves», va recordar Barneda.

Per part seva, la mare de Rosario va voler aclarir que en cap moment li van explicar el que passava. «Jo no sabia res del que havia passat ni del que em trobaria, però l'experiència va ser bonica», va assegurar.

Rosario viu l'experiència al màxim

La parella d'Álvaro va decidir no cohibir-se per a poder esprémer el reality el màxim possible. I, tot i que la noia va confessar que havia anat al programa per posar a prova el seu nòvio, al final ha sigut ella qui ha caigut en la temptació.

Al principi, Rosario es va sentir molt atreta pel seu temptador, Suso, però l'arribada de Simone va posar en perill la relació de la jove amb el canari.

Rosario i Álvaro, parella de 'La isla de las tentaciones 4'
Rosario i Álvaro, parella de 'La isla de las tentaciones 4' | Xarxes socials

 

Des que l'italià va entrar al reality, l'estudiant de disseny va tenir dubtes sobre la història que havia començat amb Suso. I finalment va decidir no perdre més el temps i va confessar a Simone l'atracció que va sentir en veure'l per primera vegada.

Des de llavors, han tingut diversos acostaments, cosa que no ha agradat gaire a Suso. I és que, fins ara, ell era el solter preferit de la jove.

Álvaro tampoc perd el temps

Tot i que no està passant pel millor moment, la veritat és que Álvaro va ser el primer a caure en la temptació. El fruiter no es va poder resistir als encants de Sabela, una de les temptadores de l'edició.

Després de molts acostaments, el jove va caure a les urpes de la soltera durant la festa que l'organització del programa els va preparar al tercer episodi.

Van viure diversos moments de tensió, i finalment es van fer un petó apassionat davant de la resta de concursants. «Em sua la polla, la meva nòvia», va dir Álvaro després d'aquest moment de passió.

Aquestes paraules contrasten bastant amb la foguera que es va fer aquella mateixa nit, on el concursant va confessar que l'acostament de Rosario i Suso l'havia destrossat i que la jove era el millor que li havia passat a la vida.