Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

Christian Gálvez i Almudena Cid es divorcien després d'11 anys de matrimoni

Christian Gálvez i Almudena Cid semblaven una parella perfecta

Christian Gálvez és un dels presentadors més estimats de Telecinco, on mostra d'això és que el públic estava encantat amb la seva presència en televisió. Però, el problema és que el programa que presentava, 'Pasapalabra', va patir certs canvis i ell no va tenir oportunitat d'adaptar-se.

D'altra banda, en el terreny personal, durant més d'una dècada Gálvez ha estat casat amb Almudena Cid, qui també gaudeix d'una impecable trajectòria professional.

El presentador compta amb el respecte de tota la premsa del cor, ja que sempre ha sigut molt discret i mai ha comercialitzat amb la seva intimitat. Per això, actualment s'està informant amb tanta prudència de la seva separació matrimonial. Sí, perquè segons informa la revista 'Hola!', el presentador i l'esportista han posat fi a la història d'amor.

Christian Gálvez caminant pel carrer amb ulleres de sol
Christian Gálvez és una estrella de la televisió | GTRES

Almudena Cid va brillar al món de la gimnàstica rítmica i durant un temps va ser una de les professionals més cotitzades del sector. En aquesta època va conèixer a Christian i de seguida van començar una relació que des del primer moment semblava força estable. És més, en alguna ocasió ha aparegut al programa que el presentador conduïa a Telecinco i entre ells hi havia molta complicitat.

Christian sempre ha estat molt prudent a l'hora de parlar de la seva intimitat, però hi ha certes notícies que són impossibles d'amagar. Així que, va arribar un moment en què va haver de confirmar la seva relació amb Almudena, ja que a més tots dos eren força famosos. Com que la premsa sospitava que tenien una relació, finalment van pensar que el millor era fer un pas endavant per acabar amb els rumors.

No obstant això, fa un temps, el programa 'Sálvame' va anunciar que tenia en poder seu una informació «increïble» que afectava de forma directa dues persones molt populars. Segons van explicar, un presentador de Telecinco estava a punt de separar-se de la seva dona, encara que ho faria «en termes amistosos». Les xarxes socials van començar a fer les seves apostes, però ningú va pensar en Gálvez.

Christian Gálvez se sincera: «El que més volíem»

Christian porta un temps desaparegut de la petita pantalla, però el comunicador no ha parat de treballar ni un moment. Actualment, es troba centrat en un projecte professional que l'omple d'il·lusió: escriure una saga de llibres. El cert és que el món literari l'ha rebut amb els braços oberts, ja que té molt de talent i és força humil.

Almudena Cid de moment no ha donat declaracions sobre això i tot fa pensar que mai parlarà malament del presentador. I és que Gálvez s'ha guanyat la calor de tota la professió, per això no hi ha ningú que pugui explicar res negatiu sobre la seva persona. Així mateix, tant la gimnasta com ell mai han participat en la premsa del cor i de fet, han aparegut junts en comptades ocasions.

Fa uns mesos, l'expresentador de 'Pasapalabra' va escriure a Almudena unes paraules molt boniques fa uns mesos. «Fa un any vam complir 40 tots dos i 10 de casats i érem a casa sense poder gaudir del que més volíem: la nostra feina. Avui dia en tenim 41, en portem 11 i estem tots dos fent allò que no vam poder: treballar, sentir-nos útils i ser feliços».

Christian Gálvez, al punt de mira: «Bons i mals moments»

Almudena Cid ha desenvolupat la seva trajectòria professional al món esportiu, per això ha estat menys exposada. Però el problema és que Christian treballa a Telecinco, motiu pel qual la seva vida privada està en boca de tots després de la notícia de la seva separació. Tot i que sempre ha sigut molt discret i ho continuarà sent, fa un temps va fer unes declaracions que ara han cridat poderosament l'atenció.

Gálvez va confessar que el seu matrimoni amb Almudena no havia estat un camí de roses, encara que sempre aconseguien superar tots els obstacles. «El més important és que en els bons i en els dolents hem estat junts», comentava sobre això. Caldrà, però, esperar un temps per veure si transcendeixen els motius exactes de la ruptura.