El cantant Àlex Casademunt deixant-se fotografiar en un esdeveniment públic

Miquel Valls trenca a plorar des del lloc on ha mort el seu amic, Àlex Casademunt

El reporter no ha pogut contenir l'emoció quan informava del tràgic succés

Avui, 'El programa de Ana Rosa' començava amb la trista notícia de la mort d'Àlex Casademunt. El català va estar durant un temps exercint com a col·laborador del programa, on va aconseguir guanyar-se l'afecte dels seus companys que avui el recordaven amb llàgrimes als ulls.

La mateixa Ana Rosa ha volgut dedicar els primers minuts del programa matinal de Telecinco recordant la figura d'Àlex i com, amb la seva manera de ser, va aconseguir convertir-se en un bon col·laborador i company. D'entre tots els professionals que treballen a 'El programa de Ana Rosa', ha estat el reporter Miquel Valls qui més afectat estava per la tràgica notícia.

Miquel Valls es trenca en directe

Miquel Valls, reporter i gran amic d'Àlex Casademunt, es traslladava fins al lloc dels fets per informar sobre com va succeir l'accident que li va costar la vida al cantant. Des de la rotonda on el cotxe d'Àlex va impactar contra l'autobús, Miquel donava l'última hora sobre els fets.

Minuts després de veure el vídeo d'homenatge que el programa li ha dedicat al català, Ana Rosa Quintana donava pas al reporter, traslladat a Mataró. «És difícil parlar després d'aquest vídeo», confessava amb llàgrimes als ulls i la veu entretallada. Miquel era un dels amics que Àlex Casademunt mantenia del seu pas per 'El programa de Ana Rosa' i li costava haver de parlar sobre l'accident que ha posat fi a la vida del seu amic. Una notícia que mai hagués volgut donar.

No obstant això, fent gala de la seva professionalitat, Valls explicava com havia succeït l'accident: «A les 21:45 hores circulava amb el seu vehicle de color vermell, circulava per aquesta rotonda i just en aquest punt, on hi ha senyals pintats a terra per part de la policia per la investigació, sortia un autobús... Àlex va perdre el control del vehicle i va impactar frontalment amb el bus».

El gran esforç de Miquel per contenir les llàgrimes

Durant el directe, a Miquel Valls li costava parlar amb claredat, ja que la veu cada vegada se li entretallava més i no podia evitar que les llàgrimes afloressin dels seus ulls. Va ser en el moment en què va començar a explicar que la família d'Àlex es trobava «ara mateix al tanatori de Mataró» quan el reporter no ha pogut continuar.

«Sé que estàs fent un gran esforç per l'amistat que tenies amb l'Àlex i això t'ha impressionat, perquè és un noi de 39 anys, amb molts projectes i una filla de tres anyets», li deia Ana Rosa agraint la feina feta en aquests durs moments.

«La família està en xoc»

Miquel Valls va confirmar que la família es va assabentar dels fets a través de les xarxes socials, arran d'una filtració d'un treballador, que va provocar que la notícia corregués com la pólvora: «Ell estava molt content amb la seva última xicota, que ahir se'n van assabentar per les xarxes socials perquè algú del SEM ho va comunicar a una persona abans que transcendís a la llum pública», explicava.

«La família està en xoc, no ha pogut reaccionar. L'Àlex ahir se'n va anar a casa molt aviat perquè avui havia de passar el dia amb la seva filla de tres anys», relatava amb la veu completament trencada per l'emoció.

Fent un últim esforç, Miquel Valls acomiadava la connexió amb unes boniques paraules cap al seu amic: «Just demà anava a signar una nova empresa de mitjons amb la seva xicota, estaven molt il·lusionats... L'Àlex va passar els últims mesos fent microteatre, interpretant i coneixent altres de les seves facetes, com era la d'actor. Era un tot terreny perquè sabia cantar i actuar, era molt divertit i murri», sentenciava, donant per acabada la seva intervenció.