El missatge que va enviar Rocío Carrasco als seus fills abans del documental

La cantant ha trencat el seu silenci després de 25 anys a 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'

Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci amb un punyent discurs que ha deixat en xoc tots els espectadors de Telecinco. El documental sobre la seva vida, titulat 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', ha tret a la llum algunes confessions molt dures que afecten, principalment, els seus dos fills i el seu exmarit, Antonio David Flores, a qui es va negar a anomenar pel seu nom.

A falta de la resta de lliuraments, els dos primers capítols del documental han servit per fer un perfil del col·laborador de 'Sálvame', que està molt allunyat de la seva aparença de pare compromès i lluitador.

Les confessions de Rocío Carrasco a Telecinco que afecten els seus dos fills

Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci per rentar la seva imatge després de molts anys sent titllada de mala mare i vivint a l'ombra de les acusacions d'Antonio David Flores, que es va fer amb el suport mediàtic després d'oferir una imatge de Rociíto que, ara veiem, no s'ajusta a la realitat.

«Ja està bé de linxar, ja està bé de posar-me en un mercat públic i anar-me'n traient cada dia parts de mi. Crec que és una cosa que em dec a mi mateixa com a dona, com a mare i com a persona, crec que és una cosa que l'hi dec als meus», manifestava la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco en una entrevista prèvia al documental.

Tot i que la filla de Rocío Jurado fa anys que és vista com una dona frívola i sense amor cap als seus fills, la veritat és que en el documental s'ha mostrat com una dona completament enfonsada i bloquejada que no podia reaccionar davant la forta alienació parental que hauria posat en marxa Antonio David Flores.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Antonio David em deia 'te'ls trauré', 't'odiaran', i va complir la seva promesa», deia la cantant amb llàgrimes als ulls abans d'assegurar que el seu exmarit li havia arrabassat als seus fills, que estaven morts en vida.

La petició de Rocío Carrasco als seus fills abans de l'emissió del documental

La duresa de les seves confessions i les fortes acusacions cap a Antonio David Flores, que ja hauria perdut el seu lloc de treball a Telecinco després de sortir a la llum els seus episodis de violència física i emocional cap a Rocío Carrasco, han posat contra l'espasa i la paret als fills de l'exparella.

Rocío i David Flores s'estan assabentant ara de tots els conflictes i maltractaments que van succeir quan ells encara eren uns nens, arribant a descobrir una faceta del seu pare que desconeixien i que, amb tota seguretat, tindrà un gran impacte en ells emocionalment.

Conscient del dany que podrien causar les seves declaracions als seus fills, la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco no va dubtar a llançar una petició als seus fills abans de l'emissió del documental: «David, el meu nan, és un ésser feliç. I Rocío no sé si patirà o no. M'agradaria que el veiessin quan fossin més grans perquè a la fi ells són, han estat, víctimes del seu pare i no m'agradaria que patissin».

D'aquesta manera, Rocío Carrasco va deixar clar que preferia que els seus fills no veiessin el documental fins que siguin grans i puguin entendre millor la gravetat dels fets denunciats. Encara que en aquest cas, la seva major preocupació és Rocío Flores, ja que el seu fill menor és menys conscient dels problemes familiars existents a causa del seu trastorn genètic.

No obstant això, aquesta declaració de la cantant va contrastar enormement amb una de les frases del documental que han quedat en la memòria de tots els espectadors de Telecinco.

«El dia que la meva filla Rocío s'adoni de la mentida en què ha estat vivint, i descobreixi la veritat sobre la seva mare, serà el pitjor dia de la seva vida. Quan Rocío ho descobreixi, sé que patirà, i jo no vull això», assegurava Rocío Carrasco en el documental, deixant entreveure que prefereix renunciar als seus fills a descobrir el malson que ha viscut.

Amb aquesta frase, Rocío Carrasco no només va certificar que era conscient de la repercussió que portaria el documental per als seus fills, especialment per a Rocío Flores, també es contradiu a l'hora d'assegurar que prefereix que els seus fills romanguin aliens a un malson que ella mateixa està relatant amb tot luxe de detalls en 'prime time'.


Comentaris
Núria
És molt patètic aquest circ. És patètic que sigui impossible no tenir informació del cas perquè surt a tots els mitjans, és patètic que es denunciï el maltractament fent-ne un circ mediàtic i el que és pitjor que una cadena ho promogui i en visqui durant 20 anys i ara paqui una xifra tan escandalosa. Quina mena de societat estem creant que li donem aquests continguts mediàtics??? Tot s'ho val?

envia el comentari