Primer pla de Glòria Camila Ortega amb rostre neutre al photocall de Glowfilter

El missatge de Gloria Camila desitjant el millor a María Teresa Campos

Gloria Camila ha sorprès amb aquest gest

Gloria Camila és molt activa a les xarxes socials, especialment des que va tornar-hi després d'un període d'absència voluntari per la seva salut mental. A l'espai virtual dona a conèixer la seva feina, els seus viatges o les trobades amb la seva família. Tot i que també procedeix a donar la seva opinió o parlar d'assumptes que en aquell moment són candents.

I precisament per aquest motiu ara Gloria Camila ha fet referència a l'ingrés hospitalari de María Teresa Campos. En concret, ha publicat unes paraules desitjant-li una bona recuperació i que han cridat poderosament l'atenció. Cal recordar que la relació amb la presentadora no és bona perquè, entre altres coses, ha qüestionat públicament el seu pare, Ortega Cano.

No obstant això, malgrat les picabaralles entre elles, sembla que la jove les ha oblidat en aquest moment tan dur. Ha preferit treure a la llum la seva empatia i el seu costat més humà.

Gloria Camila dedica unes paraules especials a María Teresa Campos

Gloria Camila és una gran defensora de la seva família, per la qual cosa no dubta a assenyalar com a rivals o enemics els qui l'ataquen. Per aquest motiu, és sabut que no suporta especialment el clan Campos. I tot perquè tant María Teresa com les seves filles han estat les grans defensores de la seva germana, Rocío Carrasco, amb qui no té relació.

La filla d'Ortega Cano tampoc les aguanta perquè han estat molt dures amb el seu pare. Tot i això, sembla que ara ha oblidat tots aquests conflictes i ha tret el seu costat més humà a relluir. I ho ha fet només conèixer la notícia de l'ingrés hospitalari de la malaguenya, després de molt de temps amb un feble estat de salut.

María Teresa Campos amb rostre seriós
Gloria Camila ha conegut la situació complicada en què està Teresa | Europa Press

Contextualitzant, el que ha passat és que Gloria ha compartit a les 'stories' del seu compte d'Instagram un cor negre. Aquest ha estat vist per molts com una ficada de pota, en considerar que estava indicant que la presentadora havia mort quan no és així. Però ràpidament ha aclarit la situació i ha tancat els comentaris en contra.

Ella ha publicat un missatge explicant el perquè d'aquesta emoticona i també revelant que desitja el millor a la matriarca de les Campos. Exactament, ha escrit: «El meu 'story' anterior ha estat per l'avi de Coria que ha estat trobat i, per desgràcia, sense vida».

«Em diuen que creieu que és per María Teresa Campos i per res. Espero que es recuperi i vagi millor de tot cor», eren les paraules a les quals afegia l'emoticona d'unes mans juntes com a prec.

Storie de Gloria Camila desitjant el millor a María Teresa Campos
Gloria Camila ha escrit unes paraules sorprenents | Instagram, @gloriacamilaortega

Gloria Camila: el perquè de la seva 'enemistat' amb María Teresa

Gloria Camila amb aquesta publicació a les xarxes ha deixat clar que, malgrat tot, no desitja res de dolent a la malaguenya. Per un moment, ha deixat de banda els conflictes que té amb ella i la veritat és que són uns quants.

Primer, la filla d'Ortega no veu amb bons ulls Teresa perquè ha estat un dels grans suports de la seva germana, Rocío Carrasco. La jove no té relació des de fa anys amb ella i les possibilitats de reconciliació van quedar trencades amb la docu-sèrie que va fer. És clar, perquè en aquesta producció va posar en dubte diferents membres de la família.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco plorant i la seva germana, Gloria Camila Ortega, amb rostre seriós
Gloria Camila no suporta la família Campos per la defensa a ultrança que fan de la seva germana | España Diario

Segon, Gloria tampoc suporta la presentadora perquè va deixar el seu pare en molt mal lloc públicament. Concretament, ho va fer en revelar a la televisió el comportament tan vergonyós que ell suposadament havia tingut. I és que va explicar: «El dia que es va celebrar la Primera Comunió dels dos nens que havien adoptat van tocar una música».

«Ortega em va treure a ballar perquè 'La Jurado' estava atenent la gent. Em vaig posar a ballar i ell em va dir: 'Tu saps una cosa? Que m'estàs posant. I a mi només em posen les dones que són molt dones'», va explicar la presentadora.

És a dir, que Gloria té motius per no suportar la qui va ser conductora de 'Qué tiempo tan feliz'. Però ara, davant la seva greu situació de salut, ha decidit deixar de banda la rancúnia i desitjar-li una ràpida recuperació.