Primer pla de Laura Fa amb cara de sorpresa

L'últim missatge de Laura Fa que preocupa els seus seguidors

Laura Fa ha deixat de pedra els seus seguidors de les xarxes

Laura Fa ha sorprès els seus seguidors de les xarxes socials. Aquest dimecres, 4 d'octubre, la periodista del cor compartia a les seves stories d'Instagram un missatge un pèl misteriós.

I que ha impactat molts pel seu contingut. I és que la Laura Fa decidia publicar un text breu sobre l'amor. Cosa que, indubtablement, ha suscitat moltes preguntes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Laura Fa: «L'amor sí que mata»

Laura Fa ha deixat en xoc molts dels seus seguidors més fidels. La periodista sol publicar continguts relacionats amb els personatges del món del cor a les seves xarxes. I també els aborda al seu podcast 'Mamarazzis', amb Lorena Vázquez.

Per aquest mateix motiu, l'última publicació de Laura Fa al seu Instagram ha deixat sorprès més d'un. La que va ser col·laboradora de 'Sálvame' decidia compartir a les seves stories un breu text sobre l'amor.

Foto d'una story pujada per Laura Fa a Instagram d'un text
Laura Fa publica un misteriós text sobre l'amor a Instagram. | Instagram, @laura__fa

«Diuen que d'amor no es mor, i és mentida. L'amor sí que mata, però et deixa respirant», publicava Laura Fa aquest dimecres, 4 d'octubre a les xarxes socials. Sense dubte, unes paraules impactants que han despertat l'interès de molts.

Laura Fa i el seu marit, dècades junts

Les paraules de Laura Fa han sorprès, sens dubte, per un motiu concret. I és que ja fa dues dècades que la periodista del cor està feliçment casada.

L'any 2003, Laura Fa contreia matrimoni amb Daniel Estupiña. Un enginyer, desconegut pel gran públic, amb qui ha format una gran família.

Tots dos es van conèixer, a més, l'1 de maig de l'any 1995. Època en què Laura Fa tenia només 20 anys. I ara, 28 anys després, Laura Fa i Daniel tenen en comú dos fills, el Pep, de 14 anys, i la Lola, d'11.

Uns nens que, de vegades, solen aparèixer a l'Instagram de la seva mare. Especialment, en celebracions com els seus aniversaris.

Per aquest motiu, ha sorprès tant la darrera publicació de Laura Fa. Una en què afirmaria que «l'amor sí que mata». I amb què potser està deixant entreveure algun aspecte de la seva vida.