Chanel fent el símbol de l'ull d'Horus durant l'actuació a Eurovisió

El missatge ocult que Chanel hauria enviat fent un gest amb la mà

Chanel Terrero revoluciona les xarxes després que s'ha fet públic el significat del misteriós símbol que va fer a Eurovisió

Chanel segueix ocupant les primeres pàgines després de l'èxit d'aquest passat dissabte a Eurovisió. La catalana va revolucionar el continent sencer i, a dia d'avui, ja no hi ha país que no hagi sentit parlar de SloMo o n'hagi ballat la coreografia.

No obstant això, el que poca gent sap és què vol dir exactament el signe que Chanel fa abans d'iniciar la tornada de la cançó. La famosa picada d'ullet mentre s'envolta l'ull amb una mà i que ara s'ha sabut que podria ser un gest amb missatge ocult. Un missatge que els més entesos han rebut i que ara ha sortit a la llum.

El missatge ocult del famós gest de Chanel

La ressaca d'Eurovisió i l'èxit de Chanel encara ressonen dies després de la celebració del festival. Dilluns, la jove tornava de Torí visiblement cansada, però sense perdre el somriure.

L'actuació de la catalana va ser tendència a Twitter per la coreografia i, sobretot, per la puntuació històrica que va obtenir després de vint-i-set anys de sequera. Els internautes han analitzat cada moviment del ball de Chanel i han destacat una cosa molt concreta.

Chanel fent el símbol de l'ull d'Horus en un photocall
Chanel ha popularitzat un símbol que no ha passat desapercebut | Europa Press

Josep Guijarro, expert en temes de misteri i membre de 'Cuarto Milenio', va ser el primer a assenyalar un moment particular de l'actuació, quan Chanel s'envolta l'ull segons abans d'iniciar la tornada.

Durant la coreografia ho fa diverses vegades, i també ho ha fet quan li han fet fotos en actes de promoció. De fet, alguns dels representants que van puntuar Espanya amb 12 punts, també ho van fer en clara referència al gest de la catalana.

Al principi es comentava que podria ser una referència a la perfecció, però per als experts va molt més enllà. I és que són molts els famosos a qui se'ls ha vist fer aquest gest, com ara Antonio Ferreras o Lady Gaga.

Per a Guijarro no hi ha cap dubte. Chanel va enviar un missatge ocult un grup secret molt conegut, però que no és a l'abast de tothom.

El gest de Chanel es fa viral

Per a la gran majoria de gent, el fet que Chanel s'envolti l'ull amb dos dits podria fer referència al títol de la cançó. 'SloMo', o 'slow motion', és l'acció de veure alguna cosa a càmera lenta.

Però per a Josep Guijarro hi ha una altra teoria molt més atractiva i que, a més, aporta aquest punt de misteri i genera debat de conspiracions a la xarxa. Segons aquesta teoria, el gest de la cantant respon al famós ull d'Horus.

Un amulet egipci amb què la catalana enviava un missatge alhora que demanava sort per a ella. Però és que, a més, té relació amb una de les lògies més misterioses de tots els temps: els illuminati.

«Envoltar-se l'ull així fa referència a l'ull d'Horus. És un símbol il·luminati que s'ha posat de moda», explicava l'expert diumenge a 'Cuarto Milenio'. I va mostrar diverses fotografies de celebrities fent el mateix gest. Fins i tot Pedro Sánchez ho ha fet alguna vegada.

«Eurovisió és una gran finestra per a llançar missatges: és casualitat que polítics, artistes i esportistes hagin fet servir l'ull d'Horus?», es pregunta. Com no podia ser d'altra manera, el debat està servit, i diversos usuaris han opinat al respecte.

El veritable significat del gest de Chanel

Sigui com sigui, la veritat és que el gest de Chanel no ha passat desapercebut. No sabem si haurà arribat als destinataris, però sí que ha transcendit el que significa i els suposats poders que amaga.

L'ull d'Horus és un símbol al qual se li atribuïen propietats màgiques, protectores i purificadores, entre d'altres. A l'Antic Egipte, era un amulet molt important i poderós capaç d'eliminar el mal d'ull.

Amb el pas del temps, algunes organitzacions secretes se n'han apoderat fent-lo formar part de la seva litúrgia. Com, per exemple, els Iluminati, que el feien servir com a clau per a identificar-se davant dels seus caps.