Primer pla de Paz Padilla

El dard de Paz Padilla a Mediaset després d'haver estat despatxada

La presentadora està disposada a demandar el grup de Paolo Vasile

Sembla que la guerra entre Paz Padilla i Mediaset només acaba de començar. Després de la seva imminent destitució, que s'anunciava de manera pública a través d'un comunicat, la presentadora decidia demanar a la cadena.

«Mediaset Espanya va decidir resoldre el contracte vigent amb Paz Padilla després de l'incompliment de la seva obligació com a presentadora», podia llegir-se a l'escrit emès.

Tot arran d'«haver abandonat el programa 'Sálvame' una hora i mitja abans de la seva finalització el 20 de gener passat».

Paz Padilla podria abandonar 'Sálvame'
Paz Padilla se n'anava de 'Sálvame' per no tornar. | La Noticia Digital 

Les circumstàncies es precipitaven després del gran enfrontament que va tenir lloc entre Belén Esteban i la gaditana.

Això provocava que Padilla abandonés de forma abrupta el programa, un gest que li va costar el seu lloc de feina. 

Però, encara que l'humorista compta amb molts detractors, també n'hi ha que aplaudeixen la seva manera de procedir.

Així, Paz decidia enviar un missatge als amics de Mediaset. L'humorista compartia a les seves xarxes socials un text que li havia fet arribar un seguidor:

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Paz Padilla ha interposat una demanda contra Mediaset. | Mediaset 

«Ets molt gran, Paz Padilla! Atrevint-te a dir la veritat envoltada d'una colla de borrecs. T'admiro, la veritat va abans que els diners».

«Tant de bo molta més gent com tu», l'animaven. Padilla confessava que té «la consciència molt tranquil·la perquè ho he donat tot. Ara a buscar feina».

Paz Padilla, disposada a lluitar pels seus drets

De fet, la gaditana deixava clar que pensa lluitar pels seus drets. Per això ha interposat una demanda contra Mediaset Espanya.

«Us confirmo que la demanda està posada. He presentat una papereta prèvia a la via judicial», anunciava.

«Quan t'acomiaden, abans d'anar al jutjat social, has d'interposar o presentar una papereta de conciliació».

«Has d'intentar una conciliació amb l'empresa o l'empresari al servei d'immediació i arbitratge. Aquesta es va presentar el dia 9 de febrer», explicava.

«Els demandats són Mediaset, PubliEspaña i La Fábrica de la Tele. El que es demanda concretament és l'acomiadament», apuntava.

Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara
Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara. | Mediaset 

De fet, Paz acusava els que fossin els seus companys d'haver jugat en contra.

«L'acomiadament es va produir el 21 de gener, té data o efecte des d'aquest dia. El dia 20 és quan es produeix l'embolic amb Belén Esteban al plató, es va utilitzar Belén Esteban més ben dit i, un dia després, és quan l'acomiaden», assenyalava.

D'aquesta manera, la presentadora «demana que es declari la nul·litat per vulneració de drets fonamentals».

«I en cas que el jutge consideri que no és nul, la improcedència de l'acomiadament», afegia.

«Acomiadament nul és quan se t'han violat drets fonamentals i improcedent quan no hi havia cap causa per acomiadar-te i, per tant, t'han d'indemnitzar».

Seguint els passos d'Antonio David, Paz Padilla estaria «demanant una indemnització addicional per un import de 20.000 euros».

Imatge de Paz Padilla parlant durant un acte
Paz Padilla, més disposada que mai a tirar endavant. | Europa Press 

Al·legaria que «a banda de la vulneració de drets fonamentals que es produeix en l'acomiadament, se li ha vulnerat el dret a la llibertat d'expressió».

«Imagino que el que ella ha argumentat és que no es podia expressar lliurement al programa. És a dir, que els seus superiors estaven coartant la seva llibertat d'expressió».

Però no tot són rancúnies i males paraules, ja que Padilla fins i tot agraïa el seu pas per 'Sálvame'. «He après moltíssim i només puc agrair a Mediaset que m'hagi donat aquests 13 anys en què crec que he crescut molt professionalment i personalment», comentava.

«A 'Sálvame' no hi ha guió, cosa que passa», matisava. A més, deixava clar que feina no li faltaria.

«M'és igual ser presentadora o fregar. L'únic que tinc clar és que treballaré on sigui feliç. Ara per ara ho soc al teatre».