Imatge d'Adara Molinero de perfil, mirant a la càmera i somrient

El missatge que ha escrit Adara Molinero després de trencar amb Bosco Martínez-Bordiú

Adara publica un enigmàtic missatge a les xarxes socials després de la ruptura

Fa una setmana coneixíem que Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú donaven per finalitzada la seva relació. La parella va iniciar la seva història a 'Supervivientes 2023' i després de viure un estiu molt intens, finalment l'amor no ha vençut.

De manera molt concisa, Adara confirmava a la premsa que la relació s'havia acabat. A més, a jutjar per les seves paraules, tot apuntava que havien acabat bé. Tot i això, l'exsupervivent compartia un enigmàtic missatge al seu compte de Twitter que ha sorprès molts.

Adara ha assegurat en un tweet recent que «no m'agrada que es tergiversi tot. No m'agraden els problemes amb ningú». A què es refereix la guanyadora de 'GH VIP 7' amb aquestes paraules?

Adara Molinero dona més detalls sobre la ruptura amb Bosco Martínez-Bordiú

Tot i que han viscut un estiu ple de sortides, viatges, i en diverses ocasions han mostrat que estaven molt enamorats l'un de l'altre, l'afer entre els dos exsupervivents ha arribat al seu final. Els rumors de crisi i separació havien estat envoltant la parella des de finals del mes passat, i finalment eren confirmats per Adara Molinero.

Això sí, tot i que la història ha estat fugaç, i sembla que és una ruptura definitiva, Molinero només té bones paraules cap a Bosco. «És una persona meravellosa i li desitjo el millor», assegurava Adara davant les càmeres d'Europa Press.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero es pronuncia després del final de la relació | Mediaset

A més, Adara reconeixia que es quedava amb totes les coses bones d'aquesta fugaç relació. «Em quedo amb l'afecte que tenim després d'aquests quatre mesos», confessava.

Aquest cap de setmana, Makoke revelava noves dades sobre com va ser la ruptura entre tots dos. Adara s'havia posat en contacte amb l'exdona de Kiko Matamoros i aquesta va traslladar el que li havia explicat al plató de 'Fiesta'.

Makoke va llegir els missatges en directe que li havia enviat Adara. «Ja no estem junts des de fa força, no ens veiem des de fa un mes. Em quedo amb l'afecte que li tinc. Estem en moments totalment diferents, no va poder ser i no passa res»

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'enigmàtic missatge d'Adara Molinero després de la ruptura

Però, Adara anava més enllà i compartia amb tots els seus seguidors un missatge. A través d'un breu tweet, Adara sembrava el dubte. «No m'agrada que es tergiversi tot. No m'agraden els problemes amb ningú. Us estimo molt, ens veiem a Instagram com abans», compartia.

La noia no aclaria exactament a què es referia amb això. Tot i això, tot apunta que no vol que ningú posi paraules a la boca que ella no ha confirmat sobre la ruptura. És clar que Adara i Bosco han acabat de manera amistosa la relació i per res al món volen que això els pugui perjudicar.

Primer pla d'Adara Molinero posant seriosa
Adara publica un missatge molt enigmàtic | @adara_molinero, Instagram

Tots dos han optat per començar de nou per separat. Els dos exsupervivents no se segueixen a les xarxes socials i han esborrat totes les fotografies que compartien als seus perfils. Sens dubte, la millor manera d'oblidar una parella és eliminar qualsevol record.

Adara Molinero i Bosco separen els seus camins i estem segurs que els seus amics estan sent de gran ajuda en aquest moment. Adara trobava suport en la seva amiga Oriana tal com vam poder veure fa uns dies. D'altra banda, Bosco es refugiava al seu amic i excompany de concurs Manuel Cortés.