YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els missatges de María José Campanario al xicot de la seva filla, Julia Janeiro

La família intercanvia comentaris d'amor a les xarxes socials, però María José Campanario i Jesulín de Ubrique no saben que la parella de la seva filla no és una bona influència

María José Campanario rient
María José Campanario intercanvia missatges amb el xicot de la seva filla | GTRES

Aquest any Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, complirà la majoria d'edat i haurà de conviure amb la persecució de la premsa rosa. Tant Julia com el seu entorn haurà d'acostumar-se que la premsa persegueixi a la germana d'Andrea Janeiro i tregui a la llum tot el seu passat.


Tot i això, Julia podria seguir l'exemple de la seva germana gran i enviar un comunicat on rebutgi convertir-se en un personatge del cor. Mentrestant, Julia ja està sent notícia per la relació que manté amb Brayan Mejía, un jove futbolista de l'Aranjuez -a Tercera Divisió- que intercanvia missatges amb María José Campanario.

Surten a la llum els missatges de María José Campanario i el xicot de la seva filla

María José Campanario és una apassionada de les xarxes socials. De fet, Belén Esteban podria afirmar-ho després de la carta que va publicar la dona de Jesulín de Ubrique per atacar a la col·laboradora de 'Sálvame'. Ara bé, en aquesta ocasió, volem parlar-vos de la relació que té Campanario amb el seu gendre, Brayan Mejía. 

Segons 'Jaleos', María José Campanario manté una molt bona relació amb el xicot de la seva filla. Les mares sempre segueixen les xarxes socials de les parelles dels seus fills per conèixer amb exactitud com es comporten. Ara bé, resulta estrany que gendre i sogra intercanviïn comentaris a les xarxes.

En una de les fotografies publicades pel jove de 20 anys, María José Campanario no ha volgut tallar-se ni un pèl i li ha comentat la publicació amb un cor. Així doncs, Brayan ha respost: «La meva sogra guapa», i Campanario ha manifestat: «El meu nen preciós».

Julia Janeiro està encantada amb la relació que té la seva mare amb Brayan, i també comenta les fotografies de la seva parella: «El meu bombó bonic, t'estimo», escriu la filla de Jesulín.

Ni Jesulín ni María José són conscients de la veritat de la seva filla Julia

Aquest amor que mostren a les xarxes socials, fa pensar que tant María José Campanario com Jesulín de Ubrique estan encantats amb la relació que manté la seva filla Julia amb Brayan, i fins i tot podrien permetre-li anar-se'n a viure a Madrid amb el futbolista, però tal com ha pogut esbrinar 'Jaleos', els pares no són conscients de la vida madrilenya de la seva filla. 

«Els seus pares no coneixen tota la veritat de Julia. Ella està a Madrid, vivint amb la mare de la seva parella, però María José i Jesulin saben molt poc. Ells es pensen que la seva filla està estudiant», assegura una persona propera a María José Campanario.


Segons informen, Brayan està més interessat en la festa que en la seva carrera professional. És més, si donem una ullada a les seves xarxes socials, el jove deixa molt clar que li agrada gastar-se diners i gaudir dels luxes. Fins i tot, hi ha gent que s'atreveix a assegurar que el xicot de Julia Janeiro voldria ser un personatge de la premsa rosa.


Comentaris

envia el comentari