Fotografia d'una persona configurant el televisor

MiTele i MiTele Plus: Directes, contingut, preus i subscripcions

Tot sobre MiTele i Mitele Plus, les plataformes de 'streaming' de Mediaset

L'aparició de la Televisió Digital Terrestre (TDT), les noves plataformes de 'streaming' i el seu contingut sota demanda han propiciat un nou escenari en el qual l'espectador pot triar el contingut segons els seus gustos. Els canals de televisió tradicionals s'han posat les piles per competir en aquest nou escenari, i és per això que avui us parlem de la plataforma de Telecinco: MiTele i la seva versió de pagament, MiTele Plus. 

Què és MiTele?

Fa uns anys, era impossible tornar a veure un programa de televisió que ja s'havia emès en directe. Havíem d'estar atents a la graella televisiva per veure a quina hora s'emetia i així no perdre'ns el programa. Ara bé, avui és possible veure qualsevol contingut que ja s'hagi emès a Telecinco, Cuatro o qualsevol altre canal de Mediaset gràcies a MiTele i MiTele Plus, les seves plataformes de 'streaming' de contingut.

Per accedir a MiTele tan sols cal entrar a la seva pàgina web, encara que el servei també està disponible com a aplicació per a tota classe de dispositius electrònics: iOS, Android i Amazon Fire TV. Cal diferenciar entre MiTele (servei per veure continguts de Mediaset de forma completament gratuïta) i MiTele Plus (per veure contingut i sèries exclusives mitjançant una subscripció de pagament).

En definitiva: si vols veure tot el contingut de Mediaset en 'streaming' -des del teu Smart TV, PC, tauleta o telèfon-, la solució és MiTele.

Què puc veure a MiTele?

Si donem una ullada a la pàgina web o obrim l'aplicació, podem veure que MiTele treballa amb un disseny molt similar al d'altres plataformes com Netflix o HBO, encara que amb algunes diferències. Trobem tot el contingut dels dos canals principals de Mediaset separat en diverses seccions. D'aquesta manera podem veure el següent:

Programes sencers

T'has perdut l'últim debat de 'Gran Hermano' o 'La isla de las tentaciones'? Volies veure aquella entrevista tan interessant de 'Mi casa es la tuya'? Cap problema, ja que a MiTele pots trobar tots els programes que s'han emès amb anterioritat i també els que es fan en directe com 'Sálvame' o 'Sábado Deluxe'.

Sèries a MiTele

Per descomptat, també podem trobar totes les temporades i capítols de les sèries de Mediaset com 'Aída' o 'La que se avecina'. També capítols de sèries internacionals com 'CSI' o 'The 100' i les millors telenovel·les turques que s'emeten a Divinity com 'Dolunai'. D'aquesta manera, podràs estar sempre al dia de les sèries que més t'agraden.

MiTele en directe

Un dels principals avantatges de MiTele és que podem veure qualsevol canal de Mediaset en directe. D'aquesta manera, si estem fora de casa i volem veure el nostre programa favorit, tan sols cal connectar-nos i el nostre telèfon es convertirà en la millor televisió. Tot això amb la màxima qualitat, la qual cosa també dependrà de la connexió que tinguem contractada amb la nostra companyia mòbil. 

Recorda que no només pots veure els canals tradicionals, sinó també FDF (sèries de ficció), Boing (contingut infantil), Energy, Divinity i MtMad, el  canal en línia amb videoblogs de 'influencers', continguts virals o rareses relacionades amb els personatges famosos.

Contingut en exclusiva

A MiTele, sempre que ens registrem, també podem veure contingut que no s'ha emès prèviament en canals de televisió i que només està disponible a la web o l'aplicació. Així com pel·lícules, capítols de sèries que s'estrenen abans a MiTele o programes de MtMad.

Què és MiTele Plus?

D'altra banda tenim MiTele Plus, la plataforma de pagament de Mediaset. Quin és el seu preu i quin contingut ens ofereix?

Preu de MiTele Plus

Encara que l'oferta i els paquets van canviant, en l'actualitat hi ha dos paquets de MiTele més bàsics. Tots dos valen tres euros mensuals, però un és per la gent que viu dins d'Espanya i l'altre és internacional. Mediaset també ofereix la possibilitat de fer un pagament únic de 20 euros anuals.

En qualsevol cas, si volem subscriure'ns a MiTele Plus, és necessari omplir un senzill formulari en el qual hem d'introduir unes quantes dades personals i seleccionar el mètode de pagament (targeta de crèdit o PayPal).

El preu de tres euros mensuals és més que raonable per a una plataforma que, tot i no ser comparable amb altres com Netflix o HBO, que ofereixen produccions amb molt més pressupost, ens permet veure contingut molt variat a un preu reduït. En definitiva, MiTele Plus és molt recomanable si t'agraden els programes i sèries de Mediaset.

Futbol a MiTele Plus

A més de pel·lícules i sèries en exclusiva (sobretot les últimes temporades de ficcions com 'La que se avecina', 'Señoras del Hampa' o 'Tierra de lobos') també podem trobar un altre contingut. MiTele Plus ofereix contingut exclusiu dels seus programes, continguts diversos als quals no tenen accés la resta d'espectadors.

També cal estar atents a la seva oferta canviant, i és que en alguna ocasió Mediaset s'ha fet amb els drets televisius de competicions esportives com la Champions League, sent MiTele Plus una alternativa molt atractiva a Movistar Plus o GolTV per veure futbol.

Si vols donar-te d'alta a MiTele Plus i començar a gaudir de tot aquest contingut, pots visitar la seva pàgina principal aquí.